wueska Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jak narazie jedynym ekonomicznym samochodem w mieście jest malczyna ;):P Audi wykupiło VW kilka ładnych lat temu od tej pory VW stał sie naprawde samochodem dla ludu robotniczego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jak narazie jedynym ekonomicznym samochodem w mieście jest malczyna ;):P Audi wykupiło VW kilka ładnych lat temu od tej pory VW stał sie naprawde samochodem dla ludu robotniczego :)Mozesz rozwinac te mysl??Taaa-maluch ze zuzyciem paliwa na poziomie 7 litrow w miescie jest faktycznie super ekonomicznym autem, oferujac przy tym komfort jazdy i zapewniajac i wysoki poziom bezpieczenstwa pasazerow :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ostatnio musiałem zrezygnowac z motocykla na rzecz auta (bo nie stac mnie na jedno i drugie) ale nie bede smigał jakims bezsensownym katamaranem,wiec kupiłem garbusa, zajebiste auto i z instalacja gazowa znosne w kosztach eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi