Banan_007 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Gratuluje - masz fajnie że juz masz (prawie :P bo do odebrania :P ) prawko bo ja mósze jeszcze cały rok czekać :P ale warto :D pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Gratulacje :P Ja dzisiaj również zdawałem na A i na B. Obie kategorie zaliczyłem bezbłędnie i teraz tylko 3 tygodnie i :twisted: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Podjazd pod górke, 2*slalom i 5*ósemka. O kolejności decyduje egzaminator. i....oblał Pan. A gdzie przygotowanie się do jazdy i przepchanie motocykla ? :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 tak przyokazji zapytam sie jakie zadania dają na placu jak sie zdaje na motóra czyli na A? Jak juz koledzy powiedzieli. Najpierw trzeba bylo zdjac moto z podporki' date=' przeprowadzic ok 5 metrow, przygotowac sie do jazdy, ruszyc, zatrzymac sie pod gorka, ruszyc pod gorke, 2xslalom, 5xosemka, podjechac na miejsce z ktorego startowales i postawic moto na podporce. [ [i']Dopisane: 05-07-2005, 13:01[/i] ]wreszcie radomianin sie uaktywnił na forum :( - może bedzie wreszcie z kim śmigac:) No no, dzisiaj o 17 tej :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi