SławekS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Cześć, podczas przeglądania ulubionych stron internetowych na amerykańskiej stronie Yamahy znalazłem nowe modele, całkiem niezłe - nazywa się to: Stratoliner i wygląda tak: http://www.yamaha-motor.com/star/products/...482/0/home.aspx http://www.yamaha-motor.com/star/products/...480/0/home.aspx http://www.yamaha-motor.com/star/products/...481/0/home.aspx oraz następny model Roadliner: http://www.yamaha-motor.com/star/products/...485/0/home.aspx http://www.yamaha-motor.com/star/products/...484/0/home.aspx http://www.yamaha-motor.com/star/products/...483/0/home.aspx moim zdaniem całkiem ładne Pojemności ma to 1854, co do mocy - to się niedoszukałem danych, szkoda, ze na rynku europejskim Yamaha oferuje bardzo okrojony zestaw modeli dla fanów cruiserów i chopperów Dostępne te cacka będą od września , października w USA Pozdrawiam i miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witka,Wyglada na to, ze to rozwiniecia silnikowe z Road Stara lub raczej Warriora.Jak dla mnie to przod (lampa) troche przyciezko wyglada a kolo przednie takie jakies filigranowe.No ale zobaczymy czy to nowa linia wzornictwa Yamahy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 No No NO :!: linia dobra 8) sporo ciekawych detalijestem ZA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 a ja i tak choruje na starego warriora mimo , ze nowy dostal nowe kola... ale te pojemnosci to juz jest przerost formy...ciekawe kto nastepny zbuduje wiekszy silnik...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 ciekawe kto nastepny zbuduje wiekszy silnik myślę, że to wyzwanie poszło już w eter i siedzą teraz kolesie po warsztatach i myślą , działają. Bedzie większy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 a ja i tak choruje na starego warriora mimo ' date=' ze nowy dostal nowe kola...[/quote'] Tez chorowalem, chorowalem az sie doczekalem.Musze powiedzieć, ze Warrior jest lepszy niz sie spodziewalem. Cód , miód i orzeszki :) :) :P Poza tym jest swietna baza do wszelkiego rodzaju przeróbek customowych na przyszlosc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Szkoda że amerykanie nic nie piszą o mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mi tak średnio podobają się te nowe Yamahy (zresztą stare tez mi się za mocno nie podobają). Wielkie i przyciężkie. Poza tym zwróccie uwagę na ceny - 16K $ 8O . Moc myślę, ze jest wystarczająca :) . Z tak wielkiego silnika bez większych problemów można osiągnąć 100 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A mi sie podoba ta nowa Yamaha :) taka w stylu retro troszkeszkoda ze taka skromna galeria, w sumie wiele nie zdradzili o nowym moto (jesli chodzi o wyglad)pozatym powiedzcie mi jedyna roznica miedzy stratolinerem a roadlinerem to taka ze ten pierwszy dostal szybe i sakwy?? i odrazy 2k $ drozej :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Co do mocy - 100KM to ma mieć, także nienajgorzej, cena oczywiście jak zawsze wysoka, a co do różnicy między Stratolinerem a Roadlinerem - to też nie wiem, fakt niektóre mają szyby, kufry i inne malowanie - ale nic poza tym, cóż za subtelne róznice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Fajne. Jest na czym oko zawiesić. Jesli Yamaha wprowadzi te modele w europie to ciekawe jaka bedzie ich cena. I jak bardzo je skastrują na mocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam,fajne sprzęty chociaż co najmniej 2 rzeczy mi się w nich nie podobają (nie mówie o cenie :P ). Ten przedni błotnik jakoś mi nie pasuje do całości no i te aluminiowe koła - kształt dobry do samochodu ale motocykl :-x Szprychy chyba lepiej by się prezentowały. Ale jak wiadomo - są gusta i guściki. :P Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Kola oblecą , ale z blotnikiem masz rację ni to Cruiser ni Chopper , chyba projektant jak rysowal to mu tuszu zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Szprychy chyba lepiej by się prezentowały. Fakt. Do cruisera tylko szprychy. Alumy zostawmy dla ścigów, nakedów itp. bo tam najlepiej pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fogg_wb Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mnie się tam nie podobają za bardzo. Kosmiczna lampa z przodu, podobna do tej z Vulcana 2000. Przednie koło pospołu z błotnikiem zupełnie nie pasują do tego motocykla, za bardzo filigranowe, jak na taką masywną maszynę. Chromowane listwy na baku też do mnie nie przemawiają, podobnie ten wydech. Pokracznego efektu dopełniają soczewki kierunkowskazów. Może gdybym zobaczył tę maszynę na żywo zmieniłbym zdanie. Warrior na początku też mi się nie podobał, a teraz owszem. :D A co sądzicie o werjach midnight, w których chromowane wykończenia zastępują czarne (np. Warrior) ? Jak dla mnie nie do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi