brzeszczot Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Chodzi mi przede wszystkim o wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 :roll: :-D jak wygląd to jasne że Etka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jednemu sie podoba to innemu tamto. Poza tym to tak jakby sie spytac co ci sie podoba bardziej maluch czy opel. Tak samo wiadomo ze mz pod kazdym wzgledem lepsza. Bez sensu temat :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 przeciez kazdy ma inny gust, o wyglad nie pytaj sie nikogo , wybierz to co ci sie podoba. Jesli chodzi o osiagi itp to odpowiedz oczywista..... MZ. Chyba ze chcesz ladnego polskiego klasyka :-) wtedy WSK wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Bez porównania MZka ładniejsza bo WSKa kojazy mi sie z komarem nie wiem czemu 8O :) A temat powinien być chyba gdzieś indziej :arrow: :? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Gadka-szmatka o wszystkim i o niczym. Brzeszczot - konkrety, konkrety, konkrety - o takim czymś tu się dyskutuje.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi