Lukas_lbn Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Siema zakupiłem sobie do swojej dtr 125 takie światło i teraz pytanie jak mam je podłączyc w starym mam kable czarne zółte mase i pozycji jak to popodłączć jak powinny one byc które powinny swiecic na krotkich a które na długich??? [ Dopisane: 28-06-2005, 11:18 ]znaczy sie dziala to ale jak włącze krutkie to palą sie te środkowe2 tak ostro bardzo a jak wezme na długie to wszystkie ale słabiej :) bawił sie ktos w takie cos?? [ Dopisane: 28-06-2005, 11:21 ]i jeszcze jedno gdzie podłączyć te do pozycji bo jak te kabelki sa rozłączone to mi pokazuje ze swiatła długie sa włączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Podłanczasz jak Ci się podoba, 4 żarówki więc możliwości jest wiele.Ta lampa nie ma homologacji więc uważaj na panów milicjantów, no i przeglądu też nie powinna przejść chyba że po znajomości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dlaczego ?? ja już założyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dlaczego ?? ja już założyłem Dlatego że lampa musi posiadać homologacje - ta jest gwarancją że spełnia ona wymagania określone w przepisach. Jeżeli nie ma homologacji to równie dobrze mógłbyś wyjechać bez niej albo z zainstalowaną np. lampą naftową To że kupiłeś i założyłeś taka lampę jest twoją prywatną sprawą dopóki nie wjedziesz na droge publiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 oj tam nieczepią sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 oj tam nieczepią sie Zależy na kogo trafisz... zdarzają się różni ludzie :roll: A tak zapytam... ile dałeś? bo prezentuje się bardzo ładnie :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 159 zł dałem dla mnie zarabiscie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi