heniek128 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 sprzwdz przewodu wys. napięcia i wszystkie połączenia które mają cos wspolnego z zapłonem. Kiedys w mbxe tez mi strzelalo z tlumika. Winne jak si okazalo byly 2 kabelki ktore byly ze soba luzno połączone i czasami sie rozłanczały po czym za ułamek sekundy znow łaczyły powodując strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 ale strasznie mnie wnerwia, ze mam caly tlumik prawy olejem zapapranyA nie lepiej zalozyc oslone lancucha? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Niby moge ale lancuch tak syfi, ze po ok 1000 km by stanal w srodku. [ Dopisane: 05-07-2005, 18:09 ]I sie wyjasnilo :notworthy:Lewa cewka byla walnieta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi