HubZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Już troche wiem jakie robia przekrety przy sprzedazy, bo byłem przy kupnie nie jednego motoru i sam nie jeden sprzedawałem :) no to masz sie czym chwalic :? !! Powinno starczyć ale jak byś dołożył te 500zł (3500) to miałbyś już supr dt taką co tylko siadasz kopiesz i jedziesz. Niemuwie że za 2500-3000 nie wyrwiesz dobrej dt ale ja bym wolał dac więcej i jeździć a nie bawić sie w mechanika... z toba tu sie nie zgodze bo ja kupiłem za 2100 z transportem 93 rok 10 000 przebieg i jak napisałes SIADAM KOPIE i JADE ! Kupiłem z dolnoslaskiej !pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Już troche wiem jakie robia przekrety przy sprzedazy, bo byłem przy kupnie nie jednego motoru i sam nie jeden sprzedawałem :D no to masz sie czym chwalic :? !! Nie przesadzaj znow nie jestem jakims kretaczem, chodzilo mi o to ze wiem poprostu jak niektórzy potrafia sciemniac przy sprzedazy motoru... Powinno starczyć ale jak byś dołożył te 500zł (3500) to miałbyś już supr dt taką co tylko siadasz kopiesz i jedziesz. Niemuwie że za 2500-3000 nie wyrwiesz dobrej dt ale ja bym wolał dac więcej i jeździć a nie bawić sie w mechanika... z toba tu sie nie zgodze bo ja kupiłem za 2100 z transportem 93 rok 10 000 przebieg i jak napisałes SIADAM KOPIE i JADE ! Kupiłem z dolnoslaskiej !pzdr Ta?? 8O 8O NO to tylko sie cieszyć, bo tez tak bym chcail trafic :) bo z tego co szukam to zawsze jakas wyrabana w kosmos cena jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja znalazlem RX'a za 300 zl z 94 roku. To dopiero jest wypas.. niestety ktos mi ja podkupil :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja znalazlem RX'a za 300 zl z 94 roku. To dopiero jest wypas.. niestety ktos mi ja podkupil Co RX za 300zł 8O ,to chyba nie RX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 sry za 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Pinecha napisał: Powinno starczyć ale jak byś dołożył te 500zł (3500) to miałbyś już supr dt taką co tylko siadasz kopiesz i jedziesz. Niemuwie że za 2500-3000 nie wyrwiesz dobrej dt ale ja bym wolał dac więcej i jeździć a nie bawić sie w mechanika... HubZG napisał: z toba tu sie nie zgodze bo ja kupiłem za 2100 z transportem 93 rok 10 000 przebieg i jak napisałes SIADAM KOPIE i JADE ! Kupiłem z dolnoslaskiej ! pzdr Ta?? NO to tylko sie cieszyć, bo tez tak bym chcail trafic bo z tego co szukam to zawsze jakas wyrabana w kosmos cena jest No wiadomo że chodzą różne przypadki ale trzeba kupować z głową. Niestety są tacy ludzie w polsce któży wciskają kit i szukają frajera który kupi złom za dużą kase :? :roll: Najlepiej jechać z jakimś zmotoryzowanym znajomym który sie znia na rzeczy i tak jak napisał wyzej kolega nie można się napalac!! spokojnie obejżeć jak wszystko gra to gitara jak nie to lipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja tam wlocha nie wierze, taki RX50 ma cos kolo 12KM, zgadza sie?a DRce nei podolal na odcinkach leznych, czy na asfaltach, czekac co chwila musialem, jedyne co jest fajne w nich to zawiechaodstrasza mnie ten nikasil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 NOm najlepiej jechac z jakims fachowcem co sie zna na sprzecie bo mozna niezle sie wyrobic z motorem...... Wiadomo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a dr 125 kontra rx 125?to jest nierowne porownanie tak samo jak rx 50 z dr 125 to moze rownym bedzie rx 80 z dr 125? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ja tam wlocha nie wierze, taki RX50 ma cos kolo 12KM, zgadza sie? a DRce nei podolal na odcinkach leznych, czy na asfaltach, czekac co chwila musialem, jedyne co jest fajne w nich to zawiecha bo 50 ma malutki moment albo była zblokowanaDzisiaj rozblowowywalem RX 80 kupiony za 3300 z 95 roku juz zaresjtrowany. Narazie sprawdzaliśmy na na pozyczonym wydechu ginaelli i koleś był w szkoku jaka jest róznica a jescze jak wsadzimy gażnniczek 19 albo 21mm to bedzie miał wypasik odstrasza mnie ten nikasilCzemu? przecerz to nie wyczyn w normlanych motocyklach naniksylu jeżdizsz praktycznie tak długo jak na tuleji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Po sezonie będę się rozglądał za motocyklem dla swojej kobiety, jaką największą pojemność widzieliście zarejstrowaną na motorower?Myślę że 125 by Jej starczyła ale nie ma Ona prawka więc moto musi być zarejstrowane na motorower.Lepiej coś ściągnąć czy kupować w Polsce, i jaki model i marka, musi przypominać trochę wyczyna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 A ja mam jeszcze jedno pytanie, ile pali taka Yamaha 80 DT LC2 :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 zalezy gdzie i przy jakiej jezdzie ale mysle ze w ruchu miejskim zmiescisz sie w 3/100 a w lesie do 6/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 No to w lesie ładnie zasysa :( ALe nie ma sie co dziwic wkoncu to nie motorynka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 dtworior tak jest moja tez tak palila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi