rozek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wygląda bardzo ładnie ale ten rocznik :? [ Dopisane: 28-06-2005' date=' 09:01[/i'] ]Ja szukam takiego typowego Enduraka, nie zabardzo w teren ale też nie na szose- z resztą wiecie o co mi chodzi :) Taki żeby miał migacze, światła i to wszystko co mają szosówki ale żeby dało się nim też w terenie gdzieś poszaleć :twisted: taaa nowke z salonu, wypasiona, za garsc drobniakowjak nie masz kasy na nowke a starocia nie chcesz to nie zawracaj dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 dzisiaj jeszcze ci przesle zdjecia a moja jest nowszy typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Dzięki rozek, słuchaj nie wszyscy są tak bogaci jak Ty! I jak każdy staram się dobrać jak najlepsze moto dla siebie i co chyba oczywiste w jak najlepszym stanie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ej lordy :/ Wy to jesteście naprawdę....fajni ;DSimsony to tylko 70. Wersja Sr 80 to 70cm3 o mocy 5,6km!W książce jeżdże motorowerem simson jest błąd! Simsony 80 były ale wyczynowe enduro powstałe w ilości 100sztuk..... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 enduroguy: były simsony 80, ale silniczki były montowane tylko w skuterach (chyba). No wlasnie "chyba". Cylinder 80cc nie wszedlby w kartery od Simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 kartery muszą być odpowiednio roztoczone........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ej na kolo zazuc fotobo tez mam taka aprilke i chcialbym zobatrzyc jak inni maja bo jest ich dosc malo. Napisz jak tam Ci chodzi ilo biegowa amsz wersie . Niemasz problemow z rozrusznikiem>? Ktory to rok [zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 kartery muszą być odpowiednio roztoczone...........Jakby to co mowisz było prawdą to bylyby dostepne zestawy tuningowe/seryjne cylindry o pojemnosci 80cc do SImsonow S51/Sr50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 NIe tworzcie mi tutaj OFF TOPIC -u. :) Prosze Cię prześlij mi zdjęcia tej Twojej F1 bo na prawdę chce ją od Cibie kupić! :? [ Dopisane: 29-06-2005, 17:48 ]na koło ej no! Gdzie są te zdjęcia?! NIe mam za dużo czasu (za niedługo wyjeżdżam.. :? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 no lipa bo miałem na skrzynce te zdjecia i jak wchodze to mi pisze ze jest awaria ale sie staram cos załatwic cały czas no ja tez wyjezdzam i staje na głowie zeby załatwic zdjecia [ Dopisane: 29-06-2005, 17:59 ]http://www.50cc-motorcycles.com/pictures/a...ilia/af1-07.jpgto jest taka tylko sprowadziłem ja to była lekko porysowana i pomalowałem na granat metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 PIękna :-) tylko jak będziesz mógł to jak najszybciej prześlij mi jej obecne zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Dzięki rozek, słuchaj nie wszyscy są tak bogaci jak Ty! I jak każdy staram się dobrać jak najlepsze moto dla siebie i co chyba oczywiste w jak najlepszym stanie... 1. Moi rodzice ucza w szkole wiec milionerem nie jestem.2. Jesli nie stac Cie na nowke z salonu to jej nie kupujesz, a szukasz czegos co jest w twoim zasiegu finansowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 No i o to chodzi ! Właśnie to udało mi się Tobie wyłumaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56237481aukcja z moja aprilią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 NO fajna fajna, jak silniczek chodzi? On jeżeli dobrze przeczytałem to jest zarejestrowany? Instalacja elektryczna jest sprawna? Wiesz co no bo z tego co tutaj czytałem to są aprilie i APRILIE - wiesz o co mi chodzi, niektóre nie wymagają w kładu finansowego w ogóle a w ninny co chwilę się coś psuje :-x Ty mi napisałeś tutaj na forum że mi sprzedaż za 2600PLN, ja bym ją kupił za 2500PLN ponieważ Simsona musiałem sprzedać 300zł taniej i i tak musi mi jeszcze tat troche gotówki pożyczyć :roll: A gdzie Ty w ogóle mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi