Skocz do zawartości

Aprilia RS 80 Pomocy

TeRRoRystA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Moto będe miał w piątek :) jeszcze sie zdzwonimy :]

[ Dopisane: 28-06-2005, 13:27 ]

To i tak 1 grzyb czy sie scigaleś z Robertem czy z Michalem bo to i tak samo,mam tylko stożek i inny końcowy tlumik.

Moje GT idzie równo z Roberata RS 50 i lepiej niż michała RS.. i nie dziwi mnie że mnie wyprzedzasz mnie na RS skoro wazysz 55Kg a ja 90 :(

Qrde nielegalne wyscigi rs-ek itd;D Chcialbym to zobaczyc :twisted: Szkoda ze umnie w okolicy nikt niema takiego sprzeta tez bym sie poscigal. Kumpel ma jakiegos starego ktm 80 ale remontuje juz z 3 miesiace i dojsc konca niemoze.. a tak wszysscy pomykaja jakimis 600itd;( . Jak bylem w wawie widzalem fajna apke malowana w barwy chesterfield i koles z pod swiatel dawal dosc niezle brak wszystki autka:D :twisted: mzoe to ktos z was :mrgreen:

[ Dopisane: 28-06-2005, 18:15 ]

`a wlasnie co do tej aprili to zdjecie jest dosc niewyrazne ale chyba zebatka z tylu jest juz troszke skonczona

tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu,ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią :-D :-) :) :roll: :mrgreen: musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroilo

Wbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność....

:lol:

tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu' date='ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroilo

GT 80 napisał:

Wbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność.... [/quote']

GT 80 ma racje niby to tylko 30ccm ale przy tak małej pojemnosci jest naprawde duża różnica bo to +70% pojemnosci. 80 juz ma troche dołu gdzie w 50 tego praktycznie nie ma bo ze wzgledu na pojemność ma malutki moment i to w doadatku na wysokich.

tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu' date='ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią :-D :-) :) :roll: :mrgreen: musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroilo[/quote']

Zazdrość przemawia przez Ciebie :):D