GT 80 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Moto będe miał w piątek :) jeszcze sie zdzwonimy :] [ Dopisane: 28-06-2005, 13:27 ]To i tak 1 grzyb czy sie scigaleś z Robertem czy z Michalem bo to i tak samo,mam tylko stożek i inny końcowy tlumik. Moje GT idzie równo z Roberata RS 50 i lepiej niż michała RS.. i nie dziwi mnie że mnie wyprzedzasz mnie na RS skoro wazysz 55Kg a ja 90 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Qrde nielegalne wyscigi rs-ek itd;D Chcialbym to zobaczyc :twisted: Szkoda ze umnie w okolicy nikt niema takiego sprzeta tez bym sie poscigal. Kumpel ma jakiegos starego ktm 80 ale remontuje juz z 3 miesiace i dojsc konca niemoze.. a tak wszysscy pomykaja jakimis 600itd;( . Jak bylem w wawie widzalem fajna apke malowana w barwy chesterfield i koles z pod swiatel dawal dosc niezle brak wszystki autka:D :twisted: mzoe to ktos z was :mrgreen: [ Dopisane: 28-06-2005, 18:15 ]`a wlasnie co do tej aprili to zdjecie jest dosc niewyrazne ale chyba zebatka z tylu jest juz troszke skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 hmmm...RS'ka w Wawie i malowanie Chesterfield?nie kojarze,może to 125 byla :mrgreen: bo z Wawy znam każdego na RS50 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 bo z Wawy znam każdego na RS50 :( Bardzo dobrze :) tak się zastanawiałem kto jechał na nowej RS-ce na Włościańskiej na Żoliborzu?? Malowanie Czarne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie napewno 50ccm pierdziala jak gupia:D ogulem napewno niebyl to najnowszy model tak gdzies jej daje 97r. bylo to kolo palacu kultury [ Dopisane: 28-06-2005, 23:39 ]i nauki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Możliwe że to byl Filip z Natolina na tej Chesterfield,a ta co GT80 mówisz to na 99% byl Bartek :) Ale Filip już sprzedal swoją RySe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ale dziwni mu chodzila ta aprilia . Strasznie glosno i pierdziala przerazajaco. Mial jakis sportowy tumik cy cos w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 temat troche chyba zmienił swoj cel .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Filip mial pusty,i najfglośniejszy jaki slyszalem w RS'kach.Przerażająco bzyczący... :-) Niewiem cz sportowy ale glośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 A pozatym coto za jazda na wysilonej 50?? 0 elatyczności :> a 80ka to juz pewnie calkiem co innegoot i roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Wbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu,ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią :-D :-) :) :roll: :mrgreen: musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroiloWbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 jeśli chodzi o różnice 50 a 80ccm to jest wyczuwalna.. aa.. to nie gaźnik nie świeca.. nie filtr powietrza.. nie moduł zapłonowy.. ale i tak nie odpala teraz nie ma iskry.. szlag mnie trafia już.. ahh :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu' date='ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroilo GT 80 napisał: Wbrew pozorom te 30cm3 więcej jest wyczówalne.. szczególnie jeżeli chodzi o elastyczność.... [/quote'] GT 80 ma racje niby to tylko 30ccm ale przy tak małej pojemnosci jest naprawde duża różnica bo to +70% pojemnosci. 80 juz ma troche dołu gdzie w 50 tego praktycznie nie ma bo ze wzgledu na pojemność ma malutki moment i to w doadatku na wysokich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 tia...30ccm robi różnice...ciagnie od samego dolu' date='ma zapas mocy na niskich obrotach a moment obrotowy ma taki, że zamiast jechac to kręci Ziemią :-D :-) :) :roll: :mrgreen: musialem to napisac,bo juz to mnie rozbroilo[/quote'] Zazdrość przemawia przez Ciebie :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi