Janek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 (DT80 ma rame od 125) Nie ma takiej samej ramy,jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, rama jest zupełnie inna, z tym że w modelach z jedną tarczą (rocznik 83-88) może się wydawać podobna ale tylko zewnętrznie, pod owiewkami jest inna. źle się wyraziłem,chodziło mi ,że DT80 i DT125 mają taką samą wielkość (wyglądają wmniare masywnie )a DT50 jest zdecydowanie mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 6- Drogi syf Brałbym jedynie tą z 98 , lub tą za 3tys. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55160252 Czemu syf????????? no moze drogo, 92 rok i 3tys, ale zobacz na stan....przeczytaj opis,maly przebieg, orginalne malowanie , wyglada naprawde fajnie ja bym brał !! no i motorower, zadnego tuningu ! fajne malowanie biale :D mniam mialem taką.Napiszccie mi jak z tymi rocznikami, dt 50 z bebnem nie moze byc z 93 r???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Brałbym jedynie tą z 98 , lub tą za 3tys. http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55160252 Czemu syf????????? no moze drogo, 92 rok i 3tys, ale zobacz na stan....przeczytaj opis,maly przebieg, orginalne malowanie , wyglada naprawde fajnie ja bym brał !! no i motorower, zadnego tuningu ! fajne malowanie biale Smile mniam mialem taką.Napiszccie mi jak z tymi rocznikami, dt 50 z bebnem nie moze byc z 93 r???? To nie jest rocznik 92!! Jest starsza niz 88 bo od 88 wychodzily z tarcza z przodu. A ten nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 To jest jak sądze po prostu dt 50 mx....i może być z tego rocznika. mx-a produkowali dłużej...chyba tak to się zwało :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55273328 Szkoda tylko że nie było DT80 z roku 98 bo do 96 robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 No prawda :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 ja widziałem 97 8O na www.ebay.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 ja widziałem 97 na www.ebay.deW niemczech zamiast daty produkcji wpisuja w to miejsce date pierszej rejstracji i dlatego tak jestTo jest jak sądze po prostu dt 50 mx....iMX jescze inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 to już zupełnie nie wiem strzałku o co chodzi...... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Enduroboj jak z tą dt , moze to moja ??A przyznam się że nie wiem ale kumpel ma ponad 20lat czyli raczej to nie on od ciebie kupił. Posiada ją ponad 3 lata !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jak wygląda z taką dt z jazdą po drodze da się w ogóle?? Bo czytałem trochę forum i jedni piszą że oponą w kostkę nie da się jeździć po drogach a inni zaś że można łatwo. Jak to jest ?? Mam nadzieje że można ?? A i w jakich jeszcze ogłoszeniach gazetach mam szukać motor ?? Gdzie jest ich najwięcej ?? -----------------------------------Kupie Yamahe dt ze Śląska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 A i w jakich jeszcze ogłoszeniach gazetach mam szukać motor ?? Gdzie jest ich najwięcej ?Dizmar i Giełda motocyklowa tam jest tego najwięcej. Do takich gazet jak: Świat Motocykli' date=' Motocykl, Fast Bikes też jest dołanczany dodatek"giełda" Jak to jest ?? Mam nadzieje że można ?? Na wszystkich oponach można, tylko że o komfort jest ciężko, na kostkach i na oponach enduro występuje nieprzyjemne wibracje, wiadomo że jest to do zniesienia! Opony terenowe a szczególnie "kartofle" szybko zużywają sie na asfalcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 to nie jest tak ze samo dt jest złę na droge bo to przeciez lightowe endurko ktore dobrze daje sobie rade w miescie (mimo ciągłego machania lewą stopą) ale zeby zrobic je na ulice wystarczy ząłozyc opony enduro i jak na moj gust zalac gestego oleju do amorow bo sa troszke za miekkie jak na ulice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja będziesz jeździł do 60km/h na asfalcie to jeszcze to wytrzymania,ale powyżej moto zaczyna wibrować.Tak jak napisał Enduroboj kostki na asfalcie bardzo szybko sie ścierają i nie próbój jeździć na kostkach po asfalcie jak jest mokro...samobójstwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Co powiecie na to ??? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55983944 z tego co widziałem to ten jest godny uwagi.... Co o tym sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi