rg166 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 lubie szybką jazdę, nie bawią mnie prędkości w okolicach 50km/h....dlatego szukam czegoś ciut szybszego. Wiem, że za te pieniądze nic extra sie nie znajdzie, ale poszukac można, więc się was radze...m16-jeśli możesz napisz pare(naście:])zdań na temat charta . Powiedz o wygodzie jeżeli taka w ogóle istnieje za tą cene:) , powiedz coś o osiagach, awaryjności, dostępności cześci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a może tu? http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=28154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 m16-jeśli możesz napisz pare(naście:])zdań na temat charta . Powiedz o wygodzie jeżeli taka w ogóle istnieje za tą cene:) , powiedz coś o osiagach, awaryjności, dostępności cześci...Jesli chodzi o wygode to bardzo duza dzieki duzemu skokowi amorkow.osiagi jak juz wyzej bylo pisane. Max (w zaleznosci od stanu silnika) 55-70.Przyspieszenia nie ma ale zaden motorower nie ma :mrgreen: Co do awaryjnosci to na ten przebieg jaki nim zrobilem (kolo 10 tys.) to najwieksza awaria jaka mialem to przepalona zarowka kierunku.Nie licze rozwalenia rollgazu bo to bylo w domu i z mojej winy.Czesci dostepne jesli wie sie gdzie szukac :D. Ceny czesci o niebo nizsze niz w japoncach.Fotki mojego bylego charta masz u mnie w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja tak jak rożek polecam yamahe rd(najlepiej wersja lc,silnik jakw dt80) albo honde mbx.Są to 80 ale często zarejestrowane na motorower.Jak poszukasz to napewno znajdziesz taką za +/-2000zł.Jak nie będą zablokowane to spokojnie polecisz 100 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wielkie dzięx za wypowiedzi. Spisałem sobie do notatnika modele i orientacyjne ceny. Teraz wszystko zależy od taty:) Mam nadzieje, że wyłoży kase- wtedy bez problemu będę mógł kupić wymarzoną aprilike rs :] pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 strzalek moja 50ka leci 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 moja 50ka leci 95ale ile trwa rozbujanie jej do tej predkosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 wcale nie tak dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 honde mbx 80 kupisz za 2000 zarejstrowana na motorower a poleci nawet 105km/h o ile nie bedzie zdławiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja moge sprzedac aprilie AF-1 50 za 2700zł i idzie 85-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi