Skocz do zawartości

Tani motor

Rekomendowane odpowiedzi

lubie szybką jazdę, nie bawią mnie prędkości w okolicach 50km/h....dlatego szukam czegoś ciut szybszego. Wiem, że za te pieniądze nic extra sie nie znajdzie, ale poszukac można, więc się was radze...

m16-jeśli możesz napisz pare(naście:])zdań na temat charta . Powiedz o wygodzie jeżeli taka w ogóle istnieje za tą cene:) , powiedz coś o osiagach, awaryjności, dostępności cześci...

m16-jeśli możesz napisz pare(naście:])zdań na temat charta . Powiedz o wygodzie jeżeli taka w ogóle istnieje za tą cene:) , powiedz coś o osiagach, awaryjności, dostępności cześci...

Jesli chodzi o wygode to bardzo duza dzieki duzemu skokowi amorkow.

osiagi jak juz wyzej bylo pisane. Max (w zaleznosci od stanu silnika) 55-70.

Przyspieszenia nie ma ale zaden motorower nie ma :mrgreen:

Co do awaryjnosci to na ten przebieg jaki nim zrobilem (kolo 10 tys.) to najwieksza awaria jaka mialem to przepalona zarowka kierunku.

Nie licze rozwalenia rollgazu bo to bylo w domu i z mojej winy.

Czesci dostepne jesli wie sie gdzie szukac :D. Ceny czesci o niebo nizsze niz w japoncach.

Fotki mojego bylego charta masz u mnie w podpisie.

Ja tak jak rożek polecam yamahe rd(najlepiej wersja lc,silnik jakw dt80) albo honde mbx.Są to 80 ale często zarejestrowane na motorower.Jak poszukasz to napewno znajdziesz taką za +/-2000zł.Jak nie będą zablokowane to spokojnie polecisz 100 km/h.

Wielkie dzięx za wypowiedzi. Spisałem sobie do notatnika modele i orientacyjne ceny. Teraz wszystko zależy od taty:) Mam nadzieje, że wyłoży kase- wtedy bez problemu będę mógł kupić wymarzoną aprilike rs :]

pozdro.