Pitu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam!W moim simsonku mam poważny problem. Myślę, że to sprawa albo z gaźnikiem, a może z zapłonem (opinia kolegi). Mianowicie zimny simson pali dobrze i jest wszystko OK, a jak się trochę zagrzeje, to zachowuje się tak, jakby był zalewany - gaśnie (jeżeli bede mu gazował to nie, jak spuszcze tylko z gazu to moment i zgaśnie). Jaka może być tego przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jaka może być tego przyczyna ? 1.brudny gaźnik2.za wysoki poziom paliwa3.przegrzana świeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 nieprawidłowa przerwa na elektrodach swiecy ewentualnie na platynkachzacinajacą sie linka ssania <błache a powazne konsekwencje za soba niesie> ale wtedy powinien troche bardziej kopcić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 uważam że gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 może łapie jakieś lewe powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam!Ja niedawno u siebie mialem cos podobnego, wszystko dobrze poustawiane, wyregulowane i tez jak sie zagrzal to nie chcial palic. Przerwa na swiecy wedlug ksiazki ma byc 0,4 mm ja zmniejszylem na 0,25 mm i teraz wszystko jest spoko. Sprobuj moze tobie tez to pomoze.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 w tym przypadku moze sie blokowac linka od ssania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi