m16 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hej :banghead:Dzisiaj pierwszy raz wyjechalem. Sprzet jeszcze nie dopracowany ale chcialem zobaczyc jak chodzi. Ogolnie jestem zadowolony ale jest jedno male "ale".Na 1 i 2 jak daje gaz na maxa to ladnie sie zbiera ale na 3 dochodzi do 3 tys i mowi dosc. Nie ma znaczenia co robie z gazem wiecej nie wykreci.Albo moze inaczej - wykreci ale bardzo powoli.Nie wiem co moze byc przyczyna :banghead:Moze jeszcze wyjasnienie, ze cisnienia w kolach nie bylo i jechalem na oparach ktore maja cos kolo roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 .... hmmm dziwne. Jeśli dzieje się tak przy dynamicznym przyspieszaniu to sprawdź drożność filtru paliwa ( o ile posiadasz) to samo z kranikiem paliwa... nic mądrzejszego mi nei przychodzi do głowy póki co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 skoro mówisz, że tylko na 3 biegu jest taki to podnies tyl moto, właczaj biegi( wykręć świece) i kręć tylnym kołem. Sprawdz jakie są opory przy trzecdim biegu, jeśli duże to musi być coś z trybami które współpracują na 3 biegu, albo coś z wodzikiem...ale to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 cisnienia w kolach nie bylo tutaj sam sobie odpowiedziałeś :banghead: no chyba że tylko na III ma takiego muła a jak zapniesz IV to idzie normalnie, wtedy pewnie coś ze skrzynią poza tym CZ na ledwo coś koło 25 koni więc przyspieszać za bardzo nie chce, nawet jak jest wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 no chyba że tylko na III ma takiego muła a jak zapniesz IV to idzie normalnieMulilo ja na 3 i 4, ale dzisiaj cisnienie dolozylem (chyba) prawidlowe (z tylu mialem ponizej 1 8O ), paliwka zalalem swierzego i problem zniknal :banghead: poza tym CZ na ledwo coś koło 25 koni więc przyspieszać za bardzo nie chce, nawet jak jest wszystko OK.Nie bluznij :banghead: Dzisiaj wszystkie maluchy na miescie jebalem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi