MiND Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam mam problem bo nie potrafie wyregulowac gaznika chodzi mi o mieszanke paliwowo-powietrzna.. wiem ktura to sruba ale nie rozumiem dlamnie krecenie ta srubka nic nie daje.. moze mi jakos pomozecie.. thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Regulujesz na rozgrzanym silniku i włączonych światłach. Napisz jeszcze który model gaźnika masz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 16n11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja gdzies czytalem, ze musisz przykrecic srubke na maksa i 2,5 obrotu w gore srubka i powinno byc super..tak czytalem... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi