magneto Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Chyba chodzilo o MB bo ona była chlodzona powietrzem mbx tez byly chlodzone powietrzem. mb to jeszcze starszy model, aczkolwiek o dobrej opinii... w zasadzie wszystkie japonie marki honda itd nie maja nawet kawalka zlej reputacji...:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 mb to jeszcze starszy model' date=' aczkolwiek o dobrej opinii...[/quote']Mala, ale ma najpiekniejszy dzwiek ze wszystkich 2T jakie slyszalem.W dodatku charakterystyka silnika przypomina bardziej niz inne 4T. Ma silny dol, spokojna charakterystyka i jest szalenie waska i zwrotna - super do miasta ! Moja byla szlicznotka, wiecej pucowana niz jezdzona. ...z checia zamienilbym sie za tuarega (tlok do wymiany - stracila komprehe) za taka stara MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Heh nie wiem co to jest ale moja rd też ślicznie brzmi nie to co inne 80-50 ścigi itp ,nic nie robiłem z nią tylko wyciągłem taki gwizdeczek z tłumika :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 bierz mbxa ma klasyczna kiere wiec nie bedziesz niczym chaczył :-D :-D a tak na powaznie to ta sama klasaja jestem ze swojego bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dzięki za pomoc. Najbardziej mam ochtę na mbx-a, ale to na razie wszystko w trakcie planów. I jeszcze raz danke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 SIMSONY SA NIE DO ZDARCIA>>!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 SIMSONY SA NIE DO ZDARCIA>>!!!!!!!!!i co @#%#$^%#$%$# wniosles ty postem do tematu ?! :banghead: :banghead: :banghead: :evil: :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gawron - naprawdę od teraz uważaj na siebie... W tym dziale przede wszystkim.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 wziosłem to ze nie wiem jak inne maszyny ale simsony akurat moge polecac..:] nie zawiodłem sie na nich wiec radze koledze zeby kupił simsona..:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Gawron - naprawdę od teraz uważaj na siebie... W tym dziale przede wszystkim. Powiedzial co chcial i odrazu sie czepiaja to forum coraz bardziej schodzi na psy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi