GANER Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Oto nastepna zagadka z cyklu XJR1200 Przy ostrym hamowaniu moto sie dławi,i w rezultacie gasnie :?: Gdy trzymam wyzsze obroty to toto nie wystepuje,tylko na wolnych. ,powykreceniu swiec 1 dobra,pozostałe matowo czarne .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Leje ktorys z zaworkow iglicowych i to dosc ostro.Wymien wszystkie i moto odzyje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 No chyba to nie zaworki poniewaz lało by sie z przelewów rówież na postoju,a nic takiego nie wystepuje.A poza tym były jakies 6 mce temu wymieniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jak dawno bylo czyszczenie gaznikow??- Objawy wskazuja na dysze wolnych obrotow+ rozpylacze.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 No wiec glownym problemem niedomykajacych sie zaworkow moze byc to ze przy niewielkich przeciekach nic nie cieknie na zewnatrz, ale jesli byly wymienione to malo prawdopodobne.W takim razie to co radzi Jan byloby pozadane, tylko ze te czyszczenia `po polsku` dosc czesto sa nieskuteczne. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zobaczymy,bo dzisiaj rozebrałem gazniki na czynniki pierwsze,teraz sie kapią w specyfiku ,dysze przedmuchane,ale mam problem z poziomem paliwa po zmierzeniu poziomu wyszło mi od 5,5 do 7mm.(a powinno byc 4,5-5,5mm) ale wysokosc pływaka jest w normie tzn.od 21,do 22mm (21,3-23,3mm) Jakies :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi