qba Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Witam Mam zamiar zakupic dt i mam pytanie ile zaplciliscie za wasze dt 80 i z ktorego sa roku i jaki byl ich stan. Na co najbardziej zwracaliscie uwage przy kupnie?? Ile wasze dt 80 pala?? Dziekuje i pozdrawaim ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Głupi temat troszke Ja zaplacilem 1500 zł, smigam tylko w terenie. A pali masakrycznie dużo a ile - to wole nie wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ha nietaki glupi przyajmniej bedzie jasne ile mozna dac bez skrupulow ;) Rozumiem ze twoj bez papierow?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Hmm chyba jednak głupi skoro wszystko o co pytasz można znaleśc juz na forum ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Moze ku*** dajcie spokoj, czlowiek sie pyta to odpowiedzcie a jak kleszczu mowisz ze byl to daj linka. Zawsze to samo sie powtarza, pozniej sie szuka i okazuje sie ze nie ma nic :/ Szkoda gadac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja dałem 3.500 zł oczywiście zarejestrowana ubezpieczona.Rok prod.1996 przebieg 11.000.Stan idealny. (no po za tym ,że trochę kiepskawo pali jak jest zimna).Kupiłem z Allegro a i dodam ,że kupno DT w Warszawie jest BARDZO trudne więc jak coś jest to od razu są chętni (ja miałem możliwość następnego dnia odsprzedaży za 4.000zł ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 pamietaj ze jak kupisz ta dt to kup sobie ochraniacze, buty i kask, wszystko dostepne po promocyjnej cenie jakis 1km od ciebie :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 dostepne po promocyjnej cenie jakis 1km od ciebie No tak ze dwa ;) A co do promocyjnej ceny to raczej watpie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja dałem 1800 tyle że żeby była w super stanie i odblokowana trzeba było 500zł wsadzić. Papiery miałem niemieckie. rok 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi