Aster Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 panowie panowie moze i to nie takie szczuyne jak jazda org . lub reanimacje zabytkow ale to w pwenym sesie sztuka dla :P no ale niema co tak psioczyc w kraju jest mase junakow wielu robi i jak im to wychodzi kazdy wie ale jak by niebylo takich sprzetow to nuda NUDA panowie . niewyobrazam sobie zlotu bez sam -ów z silnikami od samochodow, trajek lub takich "chybryd ":) .jesli wlascicel nikomu niezaszkodzi swoim sprzetem to niema sie co czpiac a to ze eksperymetuje z technologia <mam na mysli silnik> to chyba dobra cecha!! mi przynajmniej pasuje mnie sie sprzecik podoba. ale na podryw to bym sie tym niewybral bo lipa bedzie ;) :P no to koniec kazania pozdro Ale za cięcie ram Junaków i innych zabytków powinni obcinać przyrodzenieNie przyrodzenie tylko rece, bez przyrodzenia nadal mozna diaxa i spawarke obslugiwac a bez rak nie bardzo. Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 koles jest z Kolobrzegu,pare razy z nim gadalem,no coz motorek ciekawy trzeba przyznac,jakby na to nie patrzec - przykówa oko,zreszta wlasciciel jest taki sam: "co by tu zrobic,zeby sie wyrozniac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 "co by tu zrobic,zeby sie wyrozniac" moze chodzic z nocnikiem na glowie :roll: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 blisko...., ale np. http://www.duzer.neostrada.pl/sianow/image...es/08170011.JPGhttp://www.duzer.neostrada.pl/sianow/image...es/08170012.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 slow mi brakuje....:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 co tu duzo mowic patrzac na goscia nie wierze ze to on go tak zepsul czarna tablica mowi mi ze nigdy ten motocykl nie ogladal stacji diagnostycznej a juz tymbardziej diagnosta ten motocykl mysle ze i rece i jaja mu cza obciac zeby sie nie rozmnazal bo nigdy niewiadomo co on jeszcze zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 przy okazji wyciac jezor zeby innych swoimi patentami nie pozarazał.... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 ludzie !!!!!!!! wyluzujcie sie moze skrecika ???:P moge zalatwic :P:Ppozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 moze skrecika ???:P moge zalatwic :P:Ppozdro Ja dziękuje, juz mam dosc Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 oczywiscie ;)zarcik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Polska nie należy do kraju wysoko rozwiniętego gospodarczo. Jeżdżę na zloty, tylko żeby podziwiać pomysłowość Polaków w reanimowaniu sprzętów. Sprzętów, którym za granicą wypisano "nekrolog nieużywalności". "Cwaniaczki" kupują takie "trupy" i za grube pieniądze sprzedają ZAPALONYM MOTOCYKLISTOM w Polsce. Ci zapaleńcy reanimują te sprzęty pakując w nie następną grubą "kase", bo chcą jeżdzić. Przyjrzyjcie się kiedyś (zamiast tylko lać w siebie hektolitry piwa) jak będziecie na zlocie iluletnie sprzęty przyjeżdżają. A zrozumiecie o czy mówie. Zamiast krytykować pomysłowoś naszych rodaków doceńcie Ich i czyńcie pokłon. Bo to oni tworzą historie. Historie Narodu który nigdy nie poddaje się i z niczego tworzy coś. Z wyrazami szacunku. ZAPALONY MOTOSYKLISTA Marek Sosnowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 i ja sie pod tym podpisuje !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Polska nie należy do kraju wysoko rozwiniętego gospodarczo. Jeżdżę na zloty' date=' tylko żeby podziwiać pomysłowość Polaków w reanimowaniu sprzętów. Sprzętów, którym za granicą wypisano "nekrolog nieużywalności". "Cwaniaczki" kupują takie "trupy" i za grube pieniądze sprzedają ZAPALONYM MOTOCYKLISTOM w Polsce. Ci zapaleńcy reanimują te sprzęty pakując w nie następną grubą "kase", bo chcą jeżdzić. Przyjrzyjcie się kiedyś (zamiast tylko lać w siebie hektolitry piwa) jak będziecie na zlocie iluletnie sprzęty przyjeżdżają. A zrozumiecie o czy mówie. Zamiast krytykować pomysłowoś naszych rodaków doceńcie Ich i czyńcie pokłon. Bo to oni tworzą historie. Historie Narodu który nigdy nie poddaje się i z niczego tworzy coś. Z wyrazami szacunku. ZAPALONY MOTOSYKLISTA Marek Sosnowski[/quote'] Kolego posluchaj a co tu niby chwalic, to cos co nazywajac "kupa" przy tym robiac mu jeszcze przyjemnosc 8O chyba jednak odbieramy zupelnie inaczej pojecie historii i jej kultywowanie :roll: P.S.Dziwie sie tylko jak on przeszedl przeglad diagnostyczny....:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja wiem jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 postawil FLASZKE :evil: :( :D ;) :( :( :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dziwie sie tylko jak on przeszedl przeglad diagnostyczny.... ja wiem jak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 postawil FLASZKE A skąd Wiecie, że przeszedł? Może jeździ na "dziko". Widze, że niektórzy wiedzą jak się załatwia przegląd techniczny. Prawda KubaMart? Czyżbym trafił w czułe miejsce niektórych osób, z ta moją wypowiedzią? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi