ShurikeN Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ja mam derbi SM i dziarga sie tym konretnie, mimo ze mam opony "enduro" w terenie radzi sobie całkiem nieźle ... Pozdr. all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 :buttrock: kuur*a.... panie milanrmx, nie zauważyłeś że TodI odświerzył temat z przed 2 lat :?: no ludzie bez przesady.... Heh jak tylko widze że ostatni post napisał TodI to zawsze sprawdzam date poprzedniego postu ;) ciekawe czemu, nie ? :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 kuur*a.... panie milanrmx, nie zauważyłeś że TodI odświerzył temat z przed 2 lat Doklanie. Juz pomijam poziom tej wypowiedzi: suzuki rmx jest najładniejszy dt a ale w 2003 byla jeszcze ta z małymi kółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 No tam znoau temat z przed 2 lat i znowu pominięto kilka rzeczy jak np w zetsawiniu zabrakło 2 najlepszych motocykli czyli Aprili RX i HMa CRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Moim zdaniem Derbi Senda wygrywa w tej stawce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 I tak wszystkie te sprzety zrobi JAwa Mustang :) :) ;) 8) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 A ja myślę że kup komara ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi