pajos Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 witam.zaczolem wlasnie budowac mojego junkersa.wiem ze jeszcze wiele pracy mnie bedzie kosztowal ale jakos dam rade.wszelkie sugestie i porady mile widziane. :D zdjecia na :www.junkers.pivo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wszystko co znajdzie się na asfalcie bedziesz miał na zębach :D Przerabiałem temat przedniego błotnika u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CC-RED Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 ja generalnie nie mam nikomu za złe tego że przerabia swojego junkersa - ale jeśli moge Ci radzić to daj sobie spokój, junak najfajniejszy taki jak go stwórca stworzył... ale ja do tego wniosku doszedłem dopiero jak przerobiłem swego - też na czopka i nawet niezle wyglądał jak chcesz zapodaj mi swego maila to wyślę Ci fotki, a propo pozostały mi do niego części jak ktoś chce to mam: rama, koło tył15" chrom ,półki przód chrom, konsola i korki zbiornika - chrom, zbiornik do konsoli, tylni błotnik kaczy ogoni rama, zostało to wszystko raczej z sentymentu, bo zarwałem na ten sprzęcior kiedyś super laseczkę..... ale teraz mi się poprzestawiało i juz wróciłem do orginałua tak czy siak życzę powodzenia w budowie, jak chcesz mogę Ci conieco doradzić więc wal jak w dym i jakby co do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 niezła liniamoże wyjść z tego nawet coś fajnegodaj sobie spokój z tym wydechem -jedna rura i tlumik megafon powienien pasować ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 najwiekszy problem mam z tylnym blotnikiem i siedzeniem bo nie chce robic jakiejs wielkiej kanapy a z blotnikiem bo nie wiem jaki ksztalt wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 blotnik "kaczy kuper"siedzenie -kawałek blachy ryflowanej ;)wg mnie największym problemem będzie odpowiednie "zagospodarowanie" przestrzeni pomiędzy kołem tylnim a puszką wynikającą z przedłużenia wachacza Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajos Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 no wlasnie masz racje. probowalem zrobic to wszystko jeszcze inaczejmoze masz jakies zdjecia tego blotnika i pomysl na zagospodarowanie.[email protected] [ Dodano: 16-06-2005, 21:24 ]troszeczke sie dzisiaj pobawilem i zmienilem blotnik.pozostaje kwestia zagospodarowania przeszczeni miedzy blotnikiem a poszka [ Dodano: 16-06-2005, 21:50 ]troszeczke sie dzisiaj pobawilem i zmienilem blotnik.pozostaje kwestia zagospodarowania przeszczeni miedzy blotnikiem a poszka [ Dodano: 17-06-2005, 23:00 ]czy ktos moze wie jak mozna zalozyc tarcz hamulcowa bo widzialem zdjecia z taka wlasnie przerobka [ Dopisane: 23-06-2005, 08:32 ]a moze ktos ma opis jak zalozyc hamulec tarczowy z tylu bo widzialem taki na kilku zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi