szable Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 wlasnie wrocilismy z podrozy nostalgicznej dookola Polski.w roku 1993 przejechalem wzdluz granic na Junaku, a teraz po 12 latach i po 10 po ostatniej motocyklowej trasie wyruszylismy znow dookola. Tym razem w odwrotnym kierunku i na Hondzie Dominator. Przejechalismy 3700km, moto idealne w taka podroz. Pogoda dopisala, kraj sie za bardzo nie zmienil. Tatry zdeptane, Bieszczady dzikie. W przyszlym roku Jeepem do Rumunii. ( http://www.projekt-irokez.prv.pl ). pozdro i dzieki Aniolowi Strozowi, ze bez wypadku. Jednoczesnie pragne zaprosic na 15-lecie klubu Junak ze Swinoujscia:http://www.rajd.uznam.net.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 kusi mnie taka podróż . napisz jak z noclegami ,czy były to hotele ,czy raczej namiot. czy podsumowałeś finanse takiej podróży :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 spanie w lesie - namiot. czasem przenocowano nas -znajomi. Gotowanie na archaicznym tzw "juwlu" czyli benzynowej maszynce turystycznej. Dziennie robilismy ok 200-300km+ zwiedzanie. Koszty - ok 1700 zl wszystko bez zbednego oszczedzania. Nie zwiedzilismy np Wieliczki czy zamku w Malborku bo ceny biletow byly pojechane ~40zl za leb. Dobra baza noclegowa jest w roznych sanktuariach - mozna sie podczepic pod ciepla wode za free. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 I to jest właśnie jazda :D Trochę zazdroszczę :) bo w tym roku ledwie 3 kkm zamknąłem, a tu 3,7 za jednym zamachem. super.Napisz coś o samej trasie, jak bardzo była dookoła (miałem w planach podobną podróż drogami jak najbliżej granicy) no i w którą stronę w końcu jechaliście, bo to, że odwrotnie niż poprzednio, ok, a wtedy jak było ? 8O :P PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Fajna trasa :D Razem z Moja drugą połową planujemy taki wypad, ale w przyszłym roku :PChcemy objechac dookoła Nasz kraj, zaczynajac od zachodniej strony.W planach zwiedzanie wybrzeza,na ktorym to chcemy się bardziej skoncentrowac, latarnie morskie i kilka obiektów np.Malbork itd :)Powrót strona wschodnia oczywiście i moze dłużej zabalujemy w górach :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi