_krisss Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 krzychu-985 a możesz jakieś fotki mi zapodac motorku twego(no i jak zrobisz to licznika jak się prezentuje) plisek:D PS. ja mam Derbi Senda SR 50 i jedzie mi 90km/h-a to jest enduro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam!!!nie wiem czy defetyzmu nie zasieje ale taki magnesik na kolo to w koncu dodatkowy obciaznik i nie wiem czy przypadkiem po takiej instalacji go na feldze nie bedzie konieczne ponowne wywazenie kola. wiesz jakby jego aprilka wyciągała 200km/h to trzeba wywarzać koło od nowa ale skoro jedzie mniej niż 100 to bez różnicy.... Spoko, mozliwe ze sie myle, ja myslalem o czyms takim w mojej XJcie ale zwatpilem bo nie mam pomysly jak to zainstalowac do moich fikusnych felg, po drugie ja juz smigam szybciej to na 100% musialbym wywazyc.Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Moim zdaniem na tyle to jest leciutkie, ze nie trzeba wywazac... Choc moga byc jakies problemy przy predkosci np. 150-200 kmh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe takie problemy mnie niedotycza aprilka leci troszek powyzej 90km/h;P [ Dodano: 17-06-2005, 14:47 ]http://www.bikepics.com/members/apriliaaf1futura/ tutaj sa foto ale teraz akurat przechodzi mala poprawke wizualna wiec wyglada troszke lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Spoko' date=' mozliwe ze sie myle, ja myslalem o czyms takim w mojej XJcie ale zwatpilem bo nie mam pomysly jak to zainstalowac do moich fikusnych felg, (...) [/quote'] Tak jak w motorynce - na poxipol :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 zdaje sie ze fotki nie dzialaja...;/ [ Dodano: 18-06-2005, 10:23 ]aaa...to ja cos nietak musialem zrobic. ale i tak nie widze tego licznika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 muszą działac a jak nie daj odswiez. Niema licznika bo motorek jest przed wszsytkimi " ulepszeniami " ktore przechodzi teraz. JAk wszystko skoncze na cacy to zuce fotki. Narazie poco mam fotografowac jak jest jeden wielki rozpizd; :oops: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi