Szafir Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Moto naprawdę OK - dużo solidnej pracy, ale efekt jest... :D Jakby co, to silnik zawsze możesz zmienić na singla Jap'a.PSPrzednie koło 19", na półbębnie jest od WFM'ki /mam takową/Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 A no tak.. WFM :D.. Mojego moto nikt nie kupie i nie sprzedan napewno za zadna cene.. nawet jak ktos mi da 12 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 składam kolejne pochwały !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Naprawde zaj..... Junaczek :DGratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Panowie dziekuje.. Wszystko ladnie pieknie tylko sie z deczka zmartwilem.. Zakladam zaplon elektroniczny i wlasnie sie dowiedzialem ze musze wymienic regulator napiecia. bo zaplon jest bardzo czuly na wieksze napiecie niz 14.4 V. A moj regulator jest lewy jakis i daje mi nawet 17 18 V. Wiec jutro jade w trase i ide kupowac jakis regulator napiecia.. http://allegro.pl/show_item.php?item=54424649 To mnie zaciekawilo.. i jutro powiem o tym mechanikowi i moze to bedzie lepsze rozwiazanie niz moj stary regulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 powiem choc jestem przeciwnikiem jakichkolwiek przerobek weteranow, ze przynajmniej zrobiles go ze "smakiem"....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 co tu duzo mowic,ladna przeroba,bez "przesadyzmu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miss_diva Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 ale opony to zes mogl zdjac jak zes malowal rajfy... stary jak to wyglada... taki ladny czoperek a tam taka fuszera ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 dlatego tego nie robilem bo na zime daje je do chromu. i nie bylo sensu przykladac sie ;P Przyznam ze zjeb.. to dosc mocno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jak skończysz sprzęta to będzie maszyna pierwsza klasa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No tak. generalnie z junaka zostanie rama, silnik, i hmm chyba ba tyle :P. Bo reszta to migacze, alarm, podswietlanie silnika stroboskopami, elektroniczny zaplon i inne gadzety :P Ale napewno sie pochwale.. lecz ostatnio umiescilem linki i zostalem wypierdzielony przez admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi