_krisss Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 krzychu-985 napisałeS wczesniej ze czesci nie ma do Derbika... Troszke masz racje ale ja się tym nie przejmuje.Jak bym miał się tym kierowac przy kupnie moto to bym żadnego nie kupił;) U mnie w mieście jest 1 warsztat i na linke od predkościomiea czekałem 3 tyg:) ale to mi nie przeszkada:) Kupno moto zalezy od upodobań I my Ci nie możemy powiedaiec który dla Ciebie moto jest lepsze!! Możemy Ci tylko doradzić i zdać swoje relacje:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Własnie mi oto chodzi niechce mi sie czekac tyle na czesci . Mam teraz aprilie i wogule do niej mam klopot z rozrusznikiem czy slimakiem do prekosciomieza ;/ dlatego zastaawiam sie nad czyms japonskim bo sa uans salony i sklepy ktory oferuja wiele czesci do takich motorkow. Ale znowu japonia jest droga;/ Gleboko sie zastanawiam nad tuaregiem ale jest ich bardzo malo jesli chodzi o 50-80 ccm , Mi wlasnie o taki motorek chodzi ktorym moge duzo jezdzic po utwardzonych drogach a od czasu do czasy wpasc w lekki teren:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Gleboko sie zastanawiam nad tuaregiem ale jest ich bardzo malo jesli chodzi o 50-80 ccm , Mi wlasnie o taki motorek chodzi ktorym moge duzo jezdzic po utwardzonych drogach a od czasu do czasy wpasc w lekki teren:)Ja sprzedaje swojego tuarega 50 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mi wlasnie o taki motorek chodzi ktorym moge duzo jezdzic po utwardzonych drogach a od czasu do czasy wpasc w lekki teren:)To bierz derbika. co do czekania ne czesci to jak h**wo trafisz to i do japoni będziesz długo czekał. Ja do yamahy DD 125 97 rok czekałem ponad 5tygodni na tryb do pompki cieczy ;) A do HMa simeringi miałem po 2 dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 oo sprzedjaesz tuarega za ile?? Moze chcialbys sie zamienic o aprilie af1 50?? ;) :) qrde szkoda ze jestes z warszawy troszke daleko... napisz cos o swoim tuaregu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 oo sprzedjaesz tuarega za ile?? Moze chcialbys sie zamienic o aprilie af1 50?? :) :) qrde szkoda ze jestes z warszawy troszke daleko... napisz cos o swoim tuaregu:)W skrocie - obecnie czeka na remont generalny ;) ... wiec sprzet bedzie pierwszej swiezosci. Rama, silnik, elektryka wszystko super. Cena w zaleznosci od kosztow remontu. Powod sprzedazy: 600cc i 4oo :twisted: ... foty w podpisie. A co do odleglosci ... to u mnie, (4umowicza - 4umowiczowi) masz 100% pewne moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Musze przemyslec i rozgldnac sie w regionie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Musze przemyslec i rozgldnac sie w regionie:D Witam uda mi sie sprzedac aprilie Właśnie się rozglądam za tym modelem konkretnie ,powiedz ile za niego chcesz i w jakim jest stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja derbi raczej nie polecam bo sie psują najlepiej Dt80.Kolega ma sende to sypie sie co raz juz tyle włozył w nia kasy ze hoho i to rocznik 2001.Ewentualnie Honde Crm75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Właśnie się rozglądam za tym modelem konkretnie ,powiedz ile za niego chcesz i w jakim jest stanie? Hej . Narazie zrezygnowalem z sprzedazy . Chyba ze znalazl by sie klijent ktory by mi dobrze zapalcil;) Ewentulanie bym sie zamienil na cos fajnego - to bardziej wchodzi w rachube. Ja napsize tak ze dalem za niego 3500zl ale duzo juz wpakowalem. Pomalowalem kierownice ciezarki stelaz poprawilem owiewki pmalowalem tylni blotnik i boczne plastiki ( te co na foto sa czrne przy kierownicy) na bialo. Wymienilem tylnia oponke na 120. Zalozylem licznik elektroniczny nowa zebatke. A do wymiany jest tylko rozrusznik. Niestety jak czyscilem gaznik cos zrobilem i robi zwarcei i wogule niekreci. A wczesniej jak recil to raz krecil raz nie ;/ a i jeszce niesprawny slimak predkosciomieza ale to zrobie a rozrusznik chyba tez kupie nowy. Co do moto technicznie oprocz rozrusznika niema sie do czego przywalic. Ladnie chodzi pozadnie wkreca sie na obrotyy. Spokojnie mozna go wykrecic do 13tys. Niebede klamal ze czasami i nieprzypalime gumy . Ale robilem to na wczesniejszej oponie i zebtace i zapraszam Cie do obejzena koleczek itd . Poprostu palila gume od reki:) Hamluce takze zyletka stoopie zrobi spokojnie:) Ale tak jak pisze narazie duzo zrobilem i niechce mi sie zabardzo jej sprzedawac bo fajny motorek jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ile wytrzymuje taki zalozmy derbi zrobiony na 80ccm?? Znowu samemu stuningowac ro problem bo czesci sa drogie;/ Mogli byście mi odpowiedzieć na to pytanko?? Ponoć kumpel mi mówił że do Sendy jak założył cylinder 110cm3 (i chyba pusty wydech) to zamykała licznik(120km/h) Mogli byście mi powiedzieć jakie ceny cylinda są??(może być 80cm3 cylinder) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nieiwem jakie sa ceny ale napewno duuuuuze . Ale zrobic z sendy 1120 to naprawdecos... rpzeciez to jest seryjnie 50 nie? to chyab cza szpiki rozkrecac itd a silnik ielw ytrzyma na takiej pojemnosci pewnie dosc krutko.. malo oplacalny interes. Pewnie zato co dal na tuning mozna by jakas 125 kupic;/ [ Dopisane: 29-06-2005, 22:35 ]hehe nie szpiki tylko szpilki :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Tylko o to chodzi że niechce nielegalnie śmigać 125 bo nie mam A1:(-szkoda mi kasy marnować:) ps. krzycju-985 pisz starannie bo ciężko mi sie czyta Ciebie:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 sorry ale wlasnie jadlem w tym momencie jak pisalem hahahah :twisted: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Krzychu a może by Cie interesowała Aprilia RX 80/50-mi sie podoba-oto link: http://motoaukcja.interia.pl/show_item.php...p?item=54942960 ps. może uda Ci się zamienić:) Uważam że naprawde warta ceny(jak sie myle to sorry:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi