Gościu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dzisaj załozylem "nowy" gaźnik motor juz sie nie dławi na wolnych obrotach ale od jakies 2 tygodni mam inny problem, mianowicie: Motor na wyskokich obrotach tych ktore tak kochamy zaczyna strzelac i naturalnie zwalnia, wymianialem swiece nic to nie dało, zaplon jest (był) ustawiony dobrze , dzisaj troche nim pokrecilem i bez wiekszych rewelacji odpala z kopa wkreci sie na obroty potem chesz zeby sie wkrecil jeszcze raz i dupa zaczyna strzelac i przygasa czekam na jakies porady mam pewno opcje ale nie bede o niej pisac zeby niczego nie sugerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 sprawdz dopływ paliwa (kranik, dysze gaźnika) oraz czy poziom paliwa w gaźniku nie jest zbyt niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 kranik, dysze, gaźnik dobry poziom palia zbyt niski-hmmmmm i na nowym gaźniku i na starym jest to samo. no nic poczekam na dalsze porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Sprawdzałeś na nowej nie uzywanej świecy ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak strzela to znaczy że ma przerwy w iskrze, innego wyjścia nie widzę Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 strzela tylko na wyskoich obrotach, nie sprawdzalem na nowej swiecy ale na takiej ktora jeździła, w drugim motorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 może to wina starego przewodu wysokiego napięcia albo fajki i poprostu przy duzych prądach iskra ucieka aha zmień jeszcze przerwe na stykach swiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 fajki nie mam , przewod dobry, swieca czyszczona przewrwa na swiecy 0,4mm czkem dalej :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi