kocu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 czy da sie postawic yamahe fzr z 92r. (91 kucy) na koło z gazu ... tylko tak pozadnie bo samo podskakiwanie na 20 cm to zadna frajda ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Fat ma taką tylko 93 :D pewnie Ci powie... ja daję głowę że się da :) BTW ja lubię podskakiwać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 czy da sie postawic yamahe fzr z 92r. (91 kucy) na koło z gazu ... tylko tak pozadnie bo samo podskakiwanie na 20 cm to zadna frajdaja tam na gumie nie jezdze, ale kumpel moja stawial na kolo bez problemu przy 7 krpm Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 czy da sie postawic yamahe fzr z 92r. (91 kucy) na koło z gazu ... tylko tak pozadnie bo samo podskakiwanie na 20 cm to zadna frajda ...pozdrawiam da sie da :D sam stawalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 nie ma motocykla którym nie da sie gumić a jeśłio chodzi o twoje pytanie to tak, da sie to zrobić z gazu bez problemu nawet na siedząco bo na stojąco to już w ogóle bułka z masłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 nie ma motocykla którym nie da sie gumićPostaw mi boss hoss-a big blocka 8300cm3 8cylindrów moc: ponad 500Koni i masa ponad 600Kg :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Simak_Enduro mówimy o normalnych motocyklach... to ja Ci powiem... postaw mi na gumę Dodge'a Tomahawka :D to tak jak z BOSS HOSSem, prędzej asfalt z ulicy zwiniesz albo z opony Ci nic nie ostanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Na każde moto jest metoda... super miękki slick, super czysty i przyczepny asfalt, najlepiej jeszcze zafajdany tym kleikiem co używa sie w drag racingu i nawet boss hoss by stanął na gume... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja mam zioma który bez problemu stawia wszystko z nowymi gold wingami na czele, cruiserami typu wild star 1600 itp... Ostatnio tylko dał sobie na luz z wygłupami na wynalazkach bo w jednym z cruiserów połamał widelec :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi