bols2 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 heh ja ostatnio na weekendzie jakies 5km byłem cholowany przez kumpla na simsonie (ja yamaha rd 80) na pasie takim do spodni ,oczywiście był zakrutki wiec doczepiliśmy do jedynie lewej lagi (inczej nie dało rady) i kulaliśmy sie 5-10-15 km/h miotając sie po całej ulicy ,zamiast wysłać kumpla do domciu po troszke benzynki :P Czasami głupota lub brak pomyślenia boli oj boli :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 hehe ja tak samo kiedys cholowalem kumpla. Mialem jeszce simka i pojechalismy na wypad w pola:D Noi oczywiscie jjego simek wiekowy juz 3 biegowy truposz wysiadl. Poprostu niemial iskry a on mial problemy ztym ale jakos tam niepomysllelismy i pojechalismy:) No wiec gdzies 20 km od domkow padl jego simek noi panika co zrobic. Patrze po schowkach niewziolem ani jendego klucza oprocz tego do swiec. Kumpel tak samo. , Sznurka tez niema a do najblizszych zabudowan z 2 km. Znalelzismy jakies krzewy i ukrylismy simka kumpla i razem zemna pojechalismy do wsi szukac pomocy. Poszlismy do jakiegos dziadka i prosimy o srubokret itd. Dziadek dal wiec odjechalimsy i zaczelismy grzebac. Godzinna reanimacja nic niedala wiec postanowilismy odiwes klucze i pozyczyc sznurek. Dziadek dal nam z 10m sznurka do snopowiazarki ale co bedzie:) jakos to poszlo i juz pchalem kumpla. Lecz bojac sie przed policja postanowilismy ze pojedziemy polnymi drogami na skroty:) Tak tez pojechalimy na te skroty i bylo pelno gorek itd. Wczesniej owilem kumplowi ze jak bedziemy jechac a ja jak bede dodawal gazu zeby niechamowal. Niestety nic to niedalo bo on sie poprostu bal jechac szybciej niz 10km.h na holu. Mnie juz trafialo ale zawsze jak sie zatrzymalem i mowilem mu to on mowil ze nic nierobi. I tak samo bylo jak zjezdzalismy z sporawej gorki. W sumie rowno dorga polna porosnieta trawa ale niejest zle wiec ostro przyepeszam. Nagle czuje mocne pociagniecie .. kumpel hamuje ale jakos nieszczesliwie zablokwal mu sie tylni hamulec i motorek wpadl w poslizg i sie wywrocil przyczym ciagnac takze i mnie z motorem na ziemie. szybko wstalimy noi czywoscie jego sim wpadl w mego pieknie niszczac blotnik tylni. teraz mam kolejna nauczke nigdy nikogo niecholowac. Niech pcha:D i wam radze to samo:P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 krzychu-985 - niewiesz że jak się holuje motocykl to trzeba to robić na bloczek? Przywiazujesz linke do kierownicy holowanego, okrecasz za bagażnik lub inna nadajaca się cześć holownika (tak żeby mogla swobognie się przeciągać jak po bloczku). Potem okrecasz ze 2 zwoje na kierownicy holowanego, koniec trzyma na manetce ręką. Gdy się wywali to puści sznurek, Ty pojedziesz sobie dalej :P 10m spokojnie by starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 brys- szczeze to niewiedzialem :P ale tez tej nowo nabytej wiedzy bede sie staral niewykozystywac bo poprostu niemam ochoty nikogo cholowac :P . ale dzieki za info pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Oby jak najmniej holowań :P Apropos - wiecie jak zajestycznie wyglada jak się poniaczem holuje MZ ES250/2 ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 brys- szczeze to niewiedzialem ty... to sa prawie ze podstawy. Apropos - wiecie jak zajestycznie wyglada jak się poniaczem holuje MZ ES250/2 ? to musi byc jazda :P :P :P chcialbym to zobaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 krzychu-985 napisał: brys- szczeze to niewiedzialem ty... to sa prawie ze podstawy. EE wiesz niemial mnie kto nauczyc :-D a wogule w holowania sie niebawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja miałem fajną przygodę na swojm motorku. Chciałem się przejechać trochę dalej więc założyłem kask, a że mam porysowaną szybke to jechałem z otwartą .No i tak sobie jadę z otwartą szybką i nagle do kasku wpadł mi szerszeń i tak jechałem machając ryjem i reką na wszystkie strony. Jak już się uwolniłem to szybko wróciłem do domu. chyba mnie ukąsił, bo troche spuchłem na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Czwartek- jezdzilem po miescie, no wlasnie jezdzilem dopoki nie skonczylo mi sie paliwo => pchanko do domuSobota- nie chcialem miec powtorki z czwartku wiec przed pojechaniem do sklepu zajechalem na stacje ( a wlasciwie na stacje to podprowadzilem bo skonczyla sie jakies 50m przed stacja :mrgreen: )Tak to jest jak sie wlewa po litrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja zawsze tankuje za 20zl. Niestety z tygodnia na tydzien jest zato coraz mniej paliwka;/ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 no tak za 20zł kiedys mialem pelny bak prawie a teraz ledwie 1/3 jeszcze troche to ledwie dno mi zakryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 no tak za 20zł kiedys mialem pelny bak prawie a teraz ledwie 1/3 jeszcze troche to ledwie dno mi zakryje :cry: niestety..... :cry: Jeszce zeby te podwyzki mialy jakis wplyw na jakosc paliwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 no wlasnie i oto chodzi wiecej wody jak paliwa i jeszcze wymyslili sobie ten glupi dodatek :( na wszystkim chca zarobic a robic nie ma komu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jaki dodatek :?: do 2suwa dodatka sie nie leje :| :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dodatek do bezołowiówki ,4suwów powinno się używać. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi