piter Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 czesc ludziska mam takie pytanko czy może byl juz ktos w Brnie na GP bo ja bardzo chetnie w tym roku bym pojechal ale nie wiem na jaki sektor kupic bilet.A moze ktos sie wybiera na GP i dal by znac mozna bylo by jechac jakas wieksza grupka np spotkac sie na granicy i jechac dalej na Brno.Nie wiem czy nie poruszam tego tematu za wczesnie ale tak jak napisalem wczesniej pierwszy raz sie wybieram na GP.Z gory dziekuje za rady i wskazowki co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 wybór trybuny zalezy od zasobności portfela, najtańszy bilet weekendowy to jakieś 20 Euro, do tego pole namiotowe, np START tak się chyba nazywa, atmosfera super, ceny mniej, ale i tak sie wybieram jak dobrze pójdzie to już w piatek rano, jak nie to popołudniu żeby na wieczór byc już na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Bry, No bylem w zeszlym roku i rewelka ;) Kazdy to powinien zobaczyc, a wlasciwie uslyszec 8) Nie dam sobie nic uciac, ale wydaje mi sie, ze za bilet na otwarta trybune (masz kilka do wyboru w tej samej cenie) placilem jakies 50 zeta. Bilet byl wazny tylko na dzien wyscigu. Siedzialem na trybunie G i mysle, ze to niezly wybor, choc w tym roku (jak sie uda) to planuje sie szarpnac na drozszy bilet i siedziec na takiej zeby mozna bylo obserwowac reszte toru na telebimie. Moge jeszcze napisac ze znalezienie noclegu w promieniu jakis 30-50 km od Brna przed wyscigiem jest niezwykle trudne, dlatego pole namiotowe jest chyba niezlym pomyslem. A - i raczej poza browarem to jakis hotdogow to nie kupuj na torze - ceny mnie zabily...:) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 czesc POM dzieki za odpowiedz daj znac czy juz masz jakis bilet czy dopiero bedziesz zalatwialja pojade w tym roku napewno tylko chcialem sie zgadac co i jak zeby zorganizowac jakas konkret grupe a i daj znac czy bilet kupujesz w POLSCE czy moze tam na miejscudobrze by bylo zgadac sie i zeby wszyscy motobyki z POLSKI siedzieli kolo siebie [ Dodano: <b>Dzisiaj,</b> o 17:27 ]cze Lars daj znac jak bedziesz juz wiedzial kiedy jedziesz zkolujemy jakas grupkei uderzymy na BRNO :) co Ty na to daj znacPozdro. [ Dodano: Dzisiaj, o 17:30 ]A - i raczej poza browarem to jakis hotdogow to nie kupuj na torze - ceny mnie zabily... Lars mysle ze bez hodpieskow to wytrzymam ale bez Browca to ;) nie ma szans :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 bilety już mam, kupiłem jakiś czas temu w Grandys Duo, przysłali poczta za pobranie, w zeszłym roku podobnie a czas realizacji to jakis tydzien, także pod tym względem firma jest OK, dzień wyjazdu to piatek, godzina na razie nie specjalnie określona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 kurcze w tym roku niestety nie dam rady zaliczyć Brna a bardzo bym chciał. Niestety poczynione inwestycje nieco spłukały mnie z gotówki i w tym roku urlop spedzę w Polsce. Na przysły rok jednak juz planuję taką traskę Szczecin-Brno-Praga-Wiedeń-Szczecin.Koniecznie opiszcie wrażenia z GP :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czy jedziecie na moto ? Czy katamaranami ?Też myślałem aby zobaczyć na własne oczy ścigające się prototypy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja z chęcia poleciałbym na motocyklu, okaże się tylko na jakim....A kiedy jest GP Czech??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 28-08 jadę na motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja z chęcia poleciałbym na motocyklu, okaże się tylko na jakim.... Kriters, Chcesz jechać na cały weekend ? Czy tylko na niedzielę. W razie czego to możemy wspólnie jakiś noclego skombinować i browary zabezpieczyć :D Acha najtańsze bilety są po 20 ojro. Kolejne 42 .... i coraz drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ja mam cały łikend , to jest raptem niecałe 600 km. więc jak się o 6 rano wyjedzie na 12 będziemy na miejscu.... Moto GP Czech 28 siepień więc jeszcze dużo czasu zostało, pewnie już będe miał nowy sprzęt zobaczymy..... A może pokusić się na jakieś inne moto GP , Assen Holandia, 25 czerwiec ok 1100 km w obie strony, (tylko że pod koniec tego miesiąca będe bronił moją pracę więc nie wiem czy przed 25 się wyrobię ale to jest ciekawy pomysł tak mi się wydaje przynajmniej..... Sachsenring Niemcy, 31 lipiec ok 1000 km w obie mańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Nie wiem czy jest sens jechac na cały weekend (piątek-niedziela).W razie czego myślę o wyprawie na sam wyścig. Np wyjazd o 4-5 rano, wyścig o 14.00 i powrót do domu, a jak nie damy rady to jakis tani motel i powrót w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Taka opcja też mi odpowiada, ale mamy jeszcze duużo czasu.... mam tylko nadzieje że pojadę już na nowym sprzęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Nie wiem czy jest sens jechac na cały weekend (piątek-niedziela).W razie czego myślę o wyprawie na sam wyścig. Np wyjazd o 4-5 rano, wyścig o 14.00 i powrót do domu, a jak nie damy rady to jakis tani motel i powrót w poniedziałek. Piotrek, przesadzasz. Jedziemy w piątek z rana, oglądamy sobotnie eliminacje i w niedzielę wracamy. Na moto. W domu dostałem już przepustkę, tylko muszę kupić bilet! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Czy jedziecie na moto ? jasne że na moto a jakby mogło być inaczej :D myślę że lepiej było by jechać na weekend bo wtedy możemy ostro poimprezować a piwko u połudnowych sąsiadów jest tanie :) ja jeszcze nie mam biletów ale tak jak pisałem wcześniej można było by się zgadać i kupić bilety na ten sam sektor co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi