PomyK Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam,chciałbym sie dowiedzieć więcej inforamacji na temat tego bajzlu. :arrow: Dokładnie gdzie on bedzie rozegrany :?: :arrow: O której najlepiej przyjechać na bajzel :?: :arrow: Od której się rozpoczyna,a o której kończy :?: Za odpowiedź z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam Bazar będzie na placu imbramowskim na ul. Opolskiej. Nie wiem o której się zaczyna ale ja będę tam ok. 8.00-9.00(zaczyna się ok 7.00-8.00). Potrwa pewnie podobnie jak poprzedni, więc do ok. 14.00 pozdrawiam ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 szczerze mówiąc to IMO na ten bajzel nie opłaca się przyjeżdzać z poza kraka. mało sprzwedających, towaru jeszcze mniej ;). Moja ocena całej giełdy w skali 1-5 => 2. Jak chcesz kupić siakieś ciuchy na moto to może znajdziesz coś dla siebie ale jeśli częsci lub tym bardziej całego sprzęta to nie masz po co przyjeżdzać - strata czasu i pieniędzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 szczerze mówiąc to IMO na ten bajzel nie opłaca się przyjeżdzać z poza kraka. mało sprzwedających' date=' towaru jeszcze mniej Sad. Moja ocena całej giełdy w skali 1-5 => 2. Jak chcesz kupić siakieś ciuchy na moto to może znajdziesz coś dla siebie ale jeśli częsci lub tym bardziej całego sprzęta to nie masz po co przyjeżdzać - strata czasu i pieniędzy Sad[/quote'] Jest w tym trochę prawdy, ale mam nadzieję,że imprezka się rozwinie i będzie coraz lepiej. Ja czekam na ten bazar z utęsknieniem bo szukam jakiej kurtałki na moto a pozatym to bazar lokalny i nigdzie nie trzeba jeżdzić aby coś kupić. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Jak chcesz kupić siakieś ciuchy na moto to może znajdziesz coś dla siebie ale jeśli częsci lub tym bardziej całego sprzęta to nie masz po co przyjeżdzać - strata czasu i pieniędzy Jadę z myślą o kupnie butów crossowych....kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ja jade z mysla o kupnie enduro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam,chciałbym sie dowiedzieć więcej inforamacji na temat tego bajzlu.Arrow Dokładnie gdzie on bedzie rozegrany Question http://republika.pl/gieldamotocykli/dojazd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ja byłem ostatnio na tym bazarku kupic kask. I kupiłem ;) Jeśli chodzi o motory to też bylo ich troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Właśnie wróciłem z moto bazaru, klimacik bardzo fajny, dużo ludzi, dużo sprzętu, akcesoriów itp. szkoda tylko ze gorączka mnie musiała złapać ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja też właśnie wróciłem, zakupiłem plecak na bak po ostrym targowaniu. A znajomy kupił bardzo fajne skarbonki w krztałtach motocykli do swojego studia tatuaży. Ogólnie pozytywnie jak na warunki Krakowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja tez byłem jak dla mnie lipa ,wstęp 6zł :D ,ta pogoda :| .Chciałem kupic buty motocrossowe....same nówki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi