Plocho Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ej to juz chyba trzeci odswierzony temat :buttrock:pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ta i kila smiesznych reczy jest w nich napisane, tego tematu nie można traktowac poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ej to juz chyba trzeci odswierzony temat pzdrTodi sie zachowuje jak nie powiem kto. Jak dla mnie powinien dostac bana albo chociaz ostrzezenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Dobra ludzi spoko (najlepiej niebede nic pisał wogole na forum)co powiem to odrazu jakies k**** łepki kometuja :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czlowieku, jesli kariere masz zamiar zaczynac od obrazania ludzi, to moze faktycznie lepiej nic nie pisz.Tematy, na ktore odpowiadasz, maja po 2 lata albo lepiej. Skoro ktos nie pisze od 2 lat o jakims problemie, to chyba za ten czas go zdazyl rozwiazac, nieprawdaz? Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Dobra ludzi spoko (najlepiej niebede nic pisał wogole na forum) Twoja pierwsz madra wypowiedz ... :twisted: :twisted: :twisted: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 WIESZ JESZCZE JEJ NIE MĘCZYLEM BO JEST NA DOTARCIU ALE NA LICZNIKU MA 140 KM/H WIEC MYSLE ZE 100 POLECIwitam jestem nowym posiadaczek yamaha dt50i mam mały problem przy 5500 obr/min odcina zapłon ma malo mocy słyszałem ze mozna odblokowac w jakis sposób ale jak bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 witam jestem nowym posiadaczek yamaha dt50i mam mały problem przy 5500 obr/min odcina zapłon ma malo mocy słyszałem ze mozna odblokowac w jakis sposób ale jak bardzo prosze o pomoc Witam. Polecam dział enduro/moto.... Temat wszystko o Yamaszkach DThttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=22158&st=520Dla przypomnienia :icon_razz: Ps.. nieźle odkopałeś temacik. Pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amkstudio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam. Polecam dział enduro/moto.... Temat wszystko o Yamaszkach DThttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=22158&st=520Dla przypomnienia :icon_razz: Ps.. nieźle odkopałeś temacik. Pozdr.fajnie ze tamacik sie spodobał ale nie moge znalesc moze jakis link bardzo dziekuje z góry za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witam. Napisałem w tym sensie, że "ku*wa ale żeś odkopał" a nie, że mi sie podoba ;)A poza tym dałem przecież link w poście wyżej :lapad:Nie mogłeś znaleźdz może dlatego, że ten temat jest w przyklejonych.Dla formalności:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=22158&st=520 <- OTO LINK Pozdr. Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 No to widze że ładnie kopiecie, archeolodzy pierwsza klasa ;) :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi