wiew1 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Czy ktos z was wie jak zarejestrować motocykl o pojemnośc 125 na 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jak ? Najlepiej sprytnie. Mieć jakiś zaprzyjaźniony zakład kontroli pojazdów i coś tam odpalić gościowi co robi przegląd motorkowi. Tak mi sie wydaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 mozna tez chyba tak ze zalatwiasz papiery z 50 ccm i przebijasz numery gdzies to kiedys tak widzialem ale nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Z tego co ja wiem to robia tak z sprowadzonymi:) wystarczy w brifie zmienic pojemnosc z 125 na 50 potem miec znajomego na przegladzie i po problemie;) Wiadome nasza policja przeciez niebedzie miezyla cylindra tymbardziej w plastiku ale problem jest jak Cie zaczymaja za przekroczenie predkosci. Moj znajomy mial aprilia rs125 na motorower i go zaczymala policja tez na motrze jak jechal 150:D Motor na aprking a koles niemoze prawka robic przez jakis tam okres:) Ale dziwi mnie to ze policja niezajela sie ztym co przepuscil to przez przeglad:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Moj sasiad mial vespe 150 i w dowodzie wytarł jedynke i sie zrobila 50-tka, jednak nie wiadomo jak by na to policja zareagowala poniewaz nigdy go nie zlapali ;), a vespa i tak do kasacji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi