rozek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 oooooooo to jest to !!!! jedyne podobajace mi sie customy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Punk - może nie każdemu podoba się styl hot rodów.../prawdę mówiąc mnie na początku nie urzekł/, poza tym easy ridery też mają swoją klimę...ale poczekamy, zobaczymy jak to się rozwinie... ;) PSA ty w ogóle przerobiłeś jakoś swój motocykl? - bo widzę, że czujesz klime chopperowo-bobberowo-hot raodową... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 mają duszę :!: wydaje mi się ,że aby stworzyć taki sprzęt trzeba mieć coś z plastyka.ostatnio zaczynam oglądać się też za cafe racerami 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Japan Style Choppers! Japan choppers ludzie do czego dochodzi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Po prostu miodzio !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 a czy ktos moze mi napisac definicje bobbera - co to takiego i czym to sie je ? [wsadze odrazu do "slownika forumowego" ;) ] Z pozdrowieniemMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi