adam87 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Biore sx 125 2004 w super ceniehttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...4553795724&rd=1 jeszcze bardziej super niż ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Bardziej super bo rocznik 2004 - cena około 13500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Bardziej super bo rocznik 2004 - cena około 13500o no to nie wiem czy tak super, chyba że KTM traci na wartości przez rok czasu 4500zł :D zwłaszcza że ten z aukcji miał tuningowane zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Buzer sprawuje się świetnie :banghead: jest wykonczony pianka (nie sam plastik) wiec za taka cene to tylko brac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 No zapominasz Adam, ze wyslales aukcje z Ebay'a amerykanskiego - a gdzi ekoszty sprowadzenia do Polski? I co kupisz motor w ciemno bez ogladania i sprawdzania, tylko z opisu sprzedajacego?J a wtej cenie mam nowy tlok i naped i transport motoru pod dom kurierem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 No zapominasz Adam, ze wyslales aukcje z Ebay'a amerykanskiego - a gdzi ekoszty sprowadzenia do Polski? I co kupisz motor w ciemno bez ogladania i sprawdzania, tylko z opisu sprzedajacego? sprowadzenie do Polski to około 200$ a mam bardzo dobrego znajomego, właściciela serwisu motocyklowego, który jeździ do USA i sprowadza stamtad motocykle, więc o stan techniczny sie nie martwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 wg mnie cena za jaka moge wziac jest dobra, tym bardziej, ze Strzałek powyzej pisal o takim samym motocyklu, ale o 1 tys drozszym.Oprócz tego bede miec fakture zakupu z salonu nowki w marcu 2004 i gosc od ktorego biore jest 1 wlascicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja niewiem skąd wy takie interesy bierzecie ;) ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi