Groszek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 oho...niech tylko dziewczyny się dowiedzą o wszych targach... to razem będziecie nowych szukac :P a ja z Twoją Anią Mirek to na jednym wydziale jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 a ja z Twoją Anią Mirek to na jednym wydziale jestem o w zyciu ;pwszedzie szpiedzy 8) :P hahahaha :D andon widzisz cos narobil ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 oho...niech tylko dziewczyny się dowiedzą o wszych targach... no właśnie już sie jedna dowiedziała :D ale co tam... już ja se odbije :P pozdrowienia dzieciaczki :) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 już ja se odbije to lie kosztuje wieniec "ostatnie pozegnanie" ?? :Pbiedy andon :)buahahahaha ps.dobra.. spokoj.. bo bedzie z tego nieszczescie !!! :D 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 biedy andon nie tylko moj drogi... lepiej uważaj żebyś się na Ptaszynkę nie natknął :) :D ps. dobra.. spokoj.. bo bedzie z tego nieszczescie !!! ciekawe o kogo się bardziej boisz :) :?: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 ciekawe o kogo się bardziej boisz Razz NIKOG SIE NIE BOJE !!! mam nadziejej ze nikt tego nie czyta... 8)a wracajac do teamtu .... kiedy bedzie powtorka z kursu dla utrwalenia zdobytej wiedzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 a co ?? masz ochote si wymienic ?? to bedziemy musieli sie potargowac ;pzapomnij...Ptaszyna jest tylko moja! to lie kosztuje wieniec "ostatnie pozegnanie" ?? Juz chcesz mnie zegnac? nie tylko moj drogi... lepiej uważaj żebyś się na Ptaszynkę nie natknął Ptaszyna znow kozaczy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 kiedy bedzie powtorka z kursu dla utrwalenia zdobytej wiedzy??? No niedługo można by coś znowu skombinować... Jak wyglądają spotkania na zaspie? byłby tam klimat żeby poćwiczyć zdejmowanie kasku i obracanie w pozycje boczną czy szukać innego terminu i miejsca? Jeśli chodzi o Anie (małą) to może będe mógł coś w Gdyni wykombinować. Tylko nie teraz bo sesja zbliża się wielkimi krokami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Obok jest trochę krzaków to można poćwiczyć zdejmowanie nie tylko kasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi