EnduroMax Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 WitajcieKolega chce kupić aprilię rx 50. Poszukujac mu takiego sprzęta trafiłem na taką: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M52615Chciałem zaznaczyć że kolega ma ogólnie 4tys a sprzedajacy puści mi ją do 3700. W Aprilce jest zepsuty obrotomierz a poza tym jak się dowiedziałem stan dobry. Co powiecie o tym motorowerze?? :banghead: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShurikeN Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jak dla mnie b.fajny motorek ... Ale myśle ze dobrze by było jak bys zapytał z którego roku jest ta fota robiona. Czy stan opon jest tak jak na zdjeciu itd. itd. Tak moja opinia ... No i przygniec gościa moze CI ciś jeszcze zejdzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Fotka jest śiwarza a oponki takie jak na fotce. Muże by zszedł do 3500. Jeszcze pytanie czy na kolege 185cm 75kg będzie ok?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Max przedewszystkim to sie dowiedz ile to ma biegow bo 3 biegowego automata bym nie kupil (a wiele RX'ow z tych rocznikow mialy taka skrzynie! ). Jezeli to 6'stka to cene naprawde okazyjna no bo co tu duzo gadac- RX50 to "motorowerek" z wyzszej polki. Spytaj sie czy lakier orginalny. Jesli tak to sprzet na focie wyglada na naprawde zadbany. Aha i licz sie ze ogledziny moga CIe zaskoczyc i sprzet bedzie padlina :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Skoro jest już temat o RX, to ja mam kilka pytań...albo inaczej, piszcie wszystko co wiecie o tym sprzęcie :banghead: I czy za 3k wyrwe coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...ghlight=aprilia Skorzystaj z opcji szukaj to znajdziesz duzo o RX'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Jezeli to 6'stka to cene naprawde okazyjna Z tego rocznika 6 też nie wyrwie tylko 5 biegową ale i tak 100 pójdzie.Jeżlei tamta z ogłoszenia okaże sie 3 biegowa to u mnie stary koleś ma na sprzedanie też taką, też po tuningu na 80 większy ganik i wydech gianelli. Używana tylko na ryby. Stan dorby ino chyba zebatki nie wytrwaja do kocna sezonu. Sam miałem jąwziąśc ale trafił sie HM. http://www.bikepics.com/members/strzalek/92rx50/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Skorzystaj z opcji szukaj to znajdziesz duzo o RX'ie :oops: Lenistwo, ale to wszystko przez szkołe ;) i te mordercze "ostatnie metry"" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 taki RX50 to ile ma kuni? podchodzi chyba cos pod 12 co nie?bo jezdzilem raz z klientem co mial RX50 to sprzet sie gotowal, bo tempa nie wyrzymal, a jechalismy powoli bo w 12, miedzy osiedlami i po schodach to za szybko sie nie da, no i pozniej prosta przez jedna dzielnice, max 70km/h pozniej ise okazalo ze sprzet poszedl do naprawy, lezy bodajze do teraz na stole :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 taki RX50 to ile ma kuni? podchodzi chyba cos pod 12 co nie? Mniej. Gdzieś koło 9-10 dlatego warto kupywac te tuningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Sąsiad ma Aprilie RX 50 na sprzedaż, 3200 zł + rejestracja, rok bodajze 94, dwie tarcze. Jak chcesz info to na PRIV. Jestem spod Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 To jak z tym sprzętem jest?? :roll: Dobry czy nie?? 70km/h ....nie za dużo i jeszcze woda w chłodnicy sie gotuje?? Oświećcie mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 To jak z tym sprzętem jest?? Dobry czy nie?? Jest dobry, napewno lepszy niz dt. Dobry czy nie?? 70km/h ....nie za dużo i jeszcze woda w chłodnicy sie gotuje?? Trcohe dziwne z tym 70 bo to roche mało a co do wody to nie spotkałem jescze takiego przypadku, widac mam szczęscie bo po wypowiedziach wnioskuje że dużo osób ma złe doświadczenia z RXem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 a co do wody to nie spotkałem jescze takiego przypadkuZe sie woda gotuje to raczej normalne, ale jak sie wleje dobry plyn to juz po problemie :banghead: Rx napewno 70km/h przekroczy. Jak pisze Wazzabi silnik sie sypnal, pewnie byl po prostu w oplakanym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Jejciu...ja już zgłupiałem do końca jeśli chodzi o wybór moto :/ Im bliżej kupna tym bardziej nie wiem co brać... Więc pisze jeszcze raz: szukam enduro do 3k żeby poszaleć w terenie! Co będzie najlepsze?? Proszę o wyrozumienie i odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi