PGR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 no to już po Bielawie jak zwykle zrobiliśmy paste :mrgreen: Chłopaki jeszcze siedzą na meline w Michałówce ja juz wrocilrem i byl wypas na maksa nie dlategop ze sama bielawa byla extra tylko raczej ze wzgledu na zje*ana na maksa ekipe :!: Leśne ssaki RULEZ :!: :mrgreen: ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 tia.. sam festyn nie był rewelacyjny przez ta zjebaną pogode.. bo zawodnicy ze stanów naprawde by pokazali i to nie mało.. poaztym było dużo amatorów którzy jeżdzą na wyrównanym poziomie.. i oczywiscie doktor"clown"mentos w gajerze... no przeciez to parodia.. bez komentarza.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Najlepiej jak wyskoczyl z plastikowym pistoletem do jakiegos dresa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 a kto wygral?? Znam jego imie ale nie wiem ktory to. Zerwalem sie z imprezy troche wczesniej i dlatego niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 chlopaczek od RG 80.. zasłużenie.. !! drugi powinien być ten na Sendzie 80 a trzeci seba .. jest kozakiem!! w sumie wałdek też wymiata.. musicie przyznac ze w tym roku był wysoki pozion amatorów... i wiesniaków---> mentosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 do czego to doszło żeby mistrza polski zdobywaly osiemdziesiątki ;) Ale musze przyznac ze motorowerzysci byli w tym roku super. Ach gdybym ja na mojej cebeerce latal na kole jak ten koles na sendzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 dawał rady na tym RG a ten od Sendy to Chris ze śląskiego froum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 przygladał sie ktoś gosciowi na GSX-R olejaku (pomaranczowo granatowy chyba... na parkingu katowany) ?? Typ albo go ukradł albo niewiem co.. ja nawet jak bym dostał cos takiego za free to bym tego tak nie katował.. typ przez dobre 10minut nie odpuszczałm manety sprzet chodził na odcieciu a typ walił z tłumika wyłaczajac zapłon co chwile.. i na dodatek walił miny jak by był uposledzony.. ;) ;) :roll: poprostu debilizm i głupota.. współczuje kupującym fury w polsce którzy nie mają ze soba stada mechaników.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 ten z gieerem to czasem nie ten sam ktory chodzil w czerwonej sukience?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 ja chciałem pojechać ale jakoś tak wyszło.... macie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 chlopaczek od RG 80.. zasłużenie.. !! drugi powinien być ten na Sendzie 80 a trzeci seba .. jest kozakiem!! w sumie wałdek też wymiata.. musicie przyznac ze w tym roku był wysoki pozion amatorów... i wiesniaków---> mentosa Igła to nie 80 ;) Jak dla mnie Chris miał bys 1 ;) Ale te wyroznienie, ktore dostal to tez cos! ;) PGR! szkoda, ze tak krotko Cie uwidzialam, ani sobie nie porozmawialismy, ani nie wypilismy! :D szoda.... wiecie Ci ludzie z tej Bielawy, szczegolnie mlodociane dresy nie maja za nic szacunku do kobitek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 wiecie Ci ludzie z tej Bielawy, szczegolnie mlodociane dresy nie maja za nic szacunku do kobitek...czyzbu coś cie spotkało nieprzyjeniego? Widziałem niejednego dersika zajebanego w trupa który prawił teksty typu " Dajcie mi motura to zaraz pokarzem dobro stujke..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 czyzbu coś cie spotkało nieprzyjeniego? Widziałem niejednego dersika zajebanego w trupa który prawił teksty typu " Dajcie mi motura to zaraz pokarzem dobro stujke..." Wołałysmy z kolezanka, Chrisa, ktory startowal i stał za barierkami troszke daleko, zeby do nas przyszedł. On nas nie usłyszał. A dresiki, po solariach zaczeli sie z nas nasmiewac, i bluzgac... szkoda gadac, kultury niektorzy wogole nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 A bo wiesniactwa okolicznego było trochę. Ale impreza niezła. A Chris też przez ten deszcz nie pokazał wszystkiego, a i tak był lepszy od "duzych" sprzętów. Podoba mi sie, jak co czwartek pod Boomerangiem (info dla stolicy - to takie śląskie 2oo) jeździ na kole wokół gliniarzy. A że jedzie 10 km/h, to nie mają za co mu sie dowalać. Zresztą chyba im sie też podoba. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mają za co Marianku mają... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi