Skocz do zawartości

Zdałam :D:D

sandrasf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluje ;) Ja już pisałem teoretyczny i chyba jutro dowiem się jak mi poszło. U mnie można mieć 4 błędy. Potem jest jazda i wygląda łatwo: Start z zatoczki, pasy, skręt w lewo i wjazd w zatoczke. Nie ma 8 ani kółek, może i dobrze :D

Pozdrawiam, Mr.Maciek ;)

Oj karta motorowerowa... dawno to było. Robiłem ją w szkole. Zdawałem na jakimś bzyku więc nie było trudno ale pamietam ze troszke mnie zakołysało bo pierwszy raz jazda na skucie...wtedy jeszcze nie miałem moto. Pachołki osemka z kierunkami i pachołki... nuuuda!

Moi koledzy z innej szkoły karte motorowerową zdawali na składaku :lol:

pzdr. norbi

Gratuluje ;) :banghead: :banghead:

Ps. 8) ... To jest bardzo dobrze dla ciebie że zdałaś jako jedyna przy tak wysokim poziomie :banghead: :twisted: bo potem jakby takie "tłuki" wyjechały na droge to masakra :roll:

Pozddro i jescze raz Gratuluje :mrgreen: :puchar:

Hej dzieki za gratulacje :banghead:

co do tego ze zdałam tylko ja hmm no to z testów jak już pisałam zdało z 7 , 8 osób z tego z 4 an placu pojechały pod prąd :twisted: i to ich od razu zdyskwalifikowało ..jeden kolega się wywrocił tez mu podziekowano, z tego co panietam (a przez te emocje to prawie nic :banghead: ) to jeszcze ktoś oblał za czerwone światło i było tez cos z wyjazdem na trawnik choc ulica naprawde jest o wiele wieksza :roll: wiec mogli to zaliczyć ...no ale najbardziej mnie rozwalił chłopak co szpanował i się smiał z kazdego a sam oblał :twisted:

hehe Wygadana ja tez zrobiłam te 2błędy :banghead: i to co mnie najbardziej zadziwiło nie na krzyzówkach ;)

Riksza karta się przyda :banghead:

A nie wiem ile czekać będę za kartą bo musze iśc do dyrektora jutro wiec pewnie się jutro dowiem :banghead:

Pozdrawiam

Uradowana Sandra

ps: no jeszcze tak legalnie nie jezdze bo nie mam karty w dłoni no i tablic ale to sie wytnie :mrgreen:

Gratuluje Ci . U mnie egzamin byl bajecznie latwy :banghead: moze dlatego, iz przed egzaminem jezdzilem juz rok na motorze. Ale narazie na nic nie przydala mi sie karte bo smigam Wsk'a ;) . W te wakacje przesiade sie moze na RS'ke lub Derbi gpr

Ale napewno nikt niemiał tak jak ja. Było 35 pytań :banghead: totalnie bez sensu (np. ile może jechać motorower na drodze dla rowerów) ;) :banghead: a mozna było popełnić tylko 2 błędy :!: :banghead: :banghead: :banghead:, naszczęście były 3 terminy. W pierwszym nikt nie zdał, w drógim tylko 3 osoby (w tym ja :banghead:), a w trzecim chyba obnizyli próg i zdało 15 osób. Wszystkich zdających było 50 :!: :!: :!:

Teraz czekam tylko na jazdę, trzymać za mnie kciuki :!: :!: :!:

Gratulacje :banghead:

Ja tam teorie pisalem w 4 klasie podstawowki bo na karte rowerowa zdawalem ;) a pod koniec 1 gim mialem tylko jazde na motorowerze :banghead: :banghead:

Jak narazie karta mi sie nie przydaje :banghead:

pzdr

Cycu to wspołczuje :? makabra

trzymam kciuki za was :banghead: Dacie rade pamietajcie o kierunkowskazach :banghead:

Pozdrawiam

Sandra ;)

ps: a mi zakazali smigac po wsi bo już policja wczoraj była , pewnie jakis sąsiad doniosł że szalona nastolatka smiga i zagłusza cisze na skuterze bez tablic :twisted: :twisted: heheh....musze wytrzymac teraz aż dostane te *^&$&$ tablice :mrgreen:

Ale napewno nikt niemiał tak jak ja. Było 35 pytań  :banghead: totalnie bez sensu (np. ile może jechać motorower na drodze dla rowerów)  ;)  :banghead: a mozna było popełnić tylko 2 błędy :!: :banghead:  :banghead:  :banghead:, naszczęście były 3 terminy. W pierwszym nikt nie zdał,  w drógim tylko 3 osoby (w tym ja :banghead:), a w trzecim chyba obnizyli próg i zdało 15 osób.

I powinno tak byc, umiesz - jezdzisz ... nie - WON do lasu (nie mylic z enduro) :banghead:

---------------------------------------------------------------------------

Gratuluje Sandro, teraz zarowno ty jak i rodzice, mozecie byc pewni twoich umiejetnosci. Teraz pozostaje tylko szlifowanie techniki - pobaw sie countersteringiem, na polskich drogach baaardzo sie przydaje.

Pozdrawiam :banghead: !

powinno tak byc, umiesz - jezdzisz ... nie - WON do lasu (nie mylic z enduro) Evil or Very Mad

Poziom testu powinien być wysoki, ale bez przesady. I pytania normalne a nie z kosmosu, chociaż "ile może jechać motorower na drodze dla rowerów" to jak dla mnie normalne pytanie.

Poziom testu powinien być wysoki, ale bez przesady. I pytania normalne a nie z kosmosu, chociaż "ile może jechać motorower na drodze dla rowerów" to jak dla mnie normalne pytanie.

:mrgreen: Yyyyy Y yyyyy że jaK ..... ja takiego czegoś nie miałem .... co to ??? w ogóle można jeździć motorowerem po ścieżkach dla rowerów ???