lechu Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gratulacje, a swoja droga to wysoki procent teraz zdaje na karte. 1/20 -> 5%. U mnie takiej tragedii nie bylo nawet na kat A 2/8 (w tym ja ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 gratulacje. sam się cholernie cieszyłem jak zdałem u mnie to tylko teoria była i wystarczyło mieć 50% + 1 dobrze żeby zdać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gratuluje ;) Ja już pisałem teoretyczny i chyba jutro dowiem się jak mi poszło. U mnie można mieć 4 błędy. Potem jest jazda i wygląda łatwo: Start z zatoczki, pasy, skręt w lewo i wjazd w zatoczke. Nie ma 8 ani kółek, może i dobrze :D Pozdrawiam, Mr.Maciek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Oj karta motorowerowa... dawno to było. Robiłem ją w szkole. Zdawałem na jakimś bzyku więc nie było trudno ale pamietam ze troszke mnie zakołysało bo pierwszy raz jazda na skucie...wtedy jeszcze nie miałem moto. Pachołki osemka z kierunkami i pachołki... nuuuda! Moi koledzy z innej szkoły karte motorowerową zdawali na składaku :lol: pzdr. norbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no zdalem zdalem :banghead::D ale ciekawe po co mi ta karta jak i tak nie mam zadnego moto ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gratuluje ;) :banghead: :banghead: Ps. 8) ... To jest bardzo dobrze dla ciebie że zdałaś jako jedyna przy tak wysokim poziomie :banghead: :twisted: bo potem jakby takie "tłuki" wyjechały na droge to masakra :roll: Pozddro i jescze raz Gratuluje :mrgreen: :puchar: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Hej dzieki za gratulacje :banghead: co do tego ze zdałam tylko ja hmm no to z testów jak już pisałam zdało z 7 , 8 osób z tego z 4 an placu pojechały pod prąd :twisted: i to ich od razu zdyskwalifikowało ..jeden kolega się wywrocił tez mu podziekowano, z tego co panietam (a przez te emocje to prawie nic :banghead: ) to jeszcze ktoś oblał za czerwone światło i było tez cos z wyjazdem na trawnik choc ulica naprawde jest o wiele wieksza :roll: wiec mogli to zaliczyć ...no ale najbardziej mnie rozwalił chłopak co szpanował i się smiał z kazdego a sam oblał :twisted: hehe Wygadana ja tez zrobiłam te 2błędy :banghead: i to co mnie najbardziej zadziwiło nie na krzyzówkach ;) Riksza karta się przyda :banghead: A nie wiem ile czekać będę za kartą bo musze iśc do dyrektora jutro wiec pewnie się jutro dowiem :banghead: PozdrawiamUradowana Sandra ps: no jeszcze tak legalnie nie jezdze bo nie mam karty w dłoni no i tablic ale to sie wytnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gratuluje Ci . U mnie egzamin byl bajecznie latwy :banghead: moze dlatego, iz przed egzaminem jezdzilem juz rok na motorze. Ale narazie na nic nie przydala mi sie karte bo smigam Wsk'a ;) . W te wakacje przesiade sie moze na RS'ke lub Derbi gpr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ale napewno nikt niemiał tak jak ja. Było 35 pytań :banghead: totalnie bez sensu (np. ile może jechać motorower na drodze dla rowerów) ;) :banghead: a mozna było popełnić tylko 2 błędy :!: :banghead: :banghead: :banghead:, naszczęście były 3 terminy. W pierwszym nikt nie zdał, w drógim tylko 3 osoby (w tym ja :banghead:), a w trzecim chyba obnizyli próg i zdało 15 osób. Wszystkich zdających było 50 :!: :!: :!: Teraz czekam tylko na jazdę, trzymać za mnie kciuki :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ufff, teorie zdałem :puchar: teraz została już tylko jazda! Trzymajcie kciuki!!Pozdrawiam, Mr.Maciek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Gratulacje :banghead: Ja tam teorie pisalem w 4 klasie podstawowki bo na karte rowerowa zdawalem ;) a pod koniec 1 gim mialem tylko jazde na motorowerze :banghead: :banghead:Jak narazie karta mi sie nie przydaje :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Cycu to wspołczuje :? makabra trzymam kciuki za was :banghead: Dacie rade pamietajcie o kierunkowskazach :banghead: PozdrawiamSandra ;) ps: a mi zakazali smigac po wsi bo już policja wczoraj była , pewnie jakis sąsiad doniosł że szalona nastolatka smiga i zagłusza cisze na skuterze bez tablic :twisted: :twisted: heheh....musze wytrzymac teraz aż dostane te *^&$&$ tablice :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Ale napewno nikt niemiał tak jak ja. Było 35 pytań :banghead: totalnie bez sensu (np. ile może jechać motorower na drodze dla rowerów) ;) :banghead: a mozna było popełnić tylko 2 błędy :!: :banghead: :banghead: :banghead:, naszczęście były 3 terminy. W pierwszym nikt nie zdał, w drógim tylko 3 osoby (w tym ja :banghead:), a w trzecim chyba obnizyli próg i zdało 15 osób.I powinno tak byc, umiesz - jezdzisz ... nie - WON do lasu (nie mylic z enduro) :banghead: --------------------------------------------------------------------------- Gratuluje Sandro, teraz zarowno ty jak i rodzice, mozecie byc pewni twoich umiejetnosci. Teraz pozostaje tylko szlifowanie techniki - pobaw sie countersteringiem, na polskich drogach baaardzo sie przydaje. Pozdrawiam :banghead: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 powinno tak byc, umiesz - jezdzisz ... nie - WON do lasu (nie mylic z enduro) Evil or Very MadPoziom testu powinien być wysoki, ale bez przesady. I pytania normalne a nie z kosmosu, chociaż "ile może jechać motorower na drodze dla rowerów" to jak dla mnie normalne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Poziom testu powinien być wysoki, ale bez przesady. I pytania normalne a nie z kosmosu, chociaż "ile może jechać motorower na drodze dla rowerów" to jak dla mnie normalne pytanie. :mrgreen: Yyyyy Y yyyyy że jaK ..... ja takiego czegoś nie miałem .... co to ??? w ogóle można jeździć motorowerem po ścieżkach dla rowerów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi