pack84 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No mi się właśnie nawinął :buttrock: znalazłem przypadkowo w niezłym stanie za połowę ceny giełdowej, więc nie mogłem nie skorzystać, nie znałem tego motocykla ale po krótkiej przejażdżce bardzo mi przypasował, co do latania na gumie to nie zamierzam ;) tylko tak napisałem jak można latać i nie obciążać ramy, zawieszenia a przede wszystkim nadgarstków i barków, pozdrawiampOCHWAL SIę zdjęciami co... ile dałeś, jaki rocznik ? Kurczę TRX :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie wiem jak w Polsce, ale w UK TRX calkiem popularny motocykl.Gdyby ktos juz sie zdecydowal na zakup a nie mogl znalezc w PL to polecam Anglie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 siemaco do ceny i rocznika to: '96 od pierwszego właściciela z włoch, za 5,5 tysia :icon_eek:co do zdjęć to powiedzcie jak je zamieścić bo nie robiłem tego nigdy :icon_eek:pozdrawiam A CBR 600F4i?Lekka, mocna, trwala, wtrysk, lampa z przodu moglaby zostac. najlepsze moto do stuntu :flesje: oczywiście z tylną zębatką około 60-65 zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wrzuć na imageshack.us i zapodaj linki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 próbowałem wrzucić linki, ale nie wiem jak to zrobić, który link skopiować, żeby było dobrzejak chciałem wysłać odpowiedź to pokazał mi się komunikat, że muszę zamieścić link a nie zdjęcie, nie wiem o co kaman ?może pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) a czy nie lepiej bedzie zarejestrowac sie na bikepics i wrzucac tam zdjecia z przerobki motocykla? jakby cos to www.bikepics.com Edytowane 17 Lutego 2008 przez osmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryszpol Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Jakiegos olejaka pełno streetów z tego robią..Tak jak ktos juz pisał silnik od B12 do czegos wsadzic tez potęga...Ja bym celował w GSX-R 750-1100 z lat 85-91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Kawasaki ZXR 750 mógłby być dobrym kandydatem :crossy: gościu w moim miejście takim sie rzobił, szkoda było kupować plastiki itp :D więc przerobił go na street-naked :cool: z malutką owiewką nad reflektorem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) FZR odpada, szybko padnie skrzynia przy ostrzejszych zabawach. A coś z silnikiem V......owszem, do terroryzowania ulic bedzie idealne bo ma kopyto, tylko ze ten silnik nie lubi jazdy na gumie. Nie znosi tego tak jak rzedówki. Jak ma byc mocne, lekkie i zwinne i wytrzymałe to tylko któras z 600 F ew. 900rr Edytowane 17 Lutego 2008 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A coś z silnikiem V......owszem, do terroryzowania ulic bedzie idealne bo ma kopyto, tylko ze ten silnik nie lubi jazdy na gumie. Nie znosi tego tak jak rzedówki. Dlaczego?? :buttrock: Czy mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź. Nie jestem w tym bardzo obczajony, ale wiem że V-ka podobno ładnie idzie na koło :crossy: :biggrin: A tego że tego nie lubią to nie wiedziałem. :bigrazz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To, ze idzie ladnie na kolo wynika z charakterystyki oddawania mocy przez silnik w ukladzie V. A druga sprawa jest, jak ten silnik sie smaruje kiedy zmienia sie kat jego nachylenia podczas wheelie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawam Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale stary temat :smile: A dla zainteresowanych co może być dobre i tanie na streetapolecam to http://pl.youtube.com/watch?v=joAPxD4YA30 :clap: :clap: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 To jest wąłsnie to, smaruje sie bardzo źle podczas gumowania, dlatego niebardzo nadaje sie do takich zabaw, pomimo ze silnik oddaje moc w sposób az proszący sie o stawianie na jedno koło :] Nie ma złotych srodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 hehe w sumie kumpel ostatnio GPZ 500 przerobił sobie na streetfightera ale ja osobiscie bym myślał nad Banditem 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi