młodymz Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 jak poradzic sobie z tym!!!prosze napiszcie swoje spostrzeżenia odnosnie tej dolegliwościps. nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Przede wszystkim polecam maśc DICLORATIO dostępną bez problemu w każdej aptece.Działa naprawdę rewelacyjnie.Kilka jazd w dżinsach od czasu do czasu się odzywa,także wiem o czym piszę.Wypróbuj, jest naprawdę ok.No i następna rada, jeździj dalej już tylko w stroju lub w ochraniaczach.Powodzenia :banghead: Dori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja proponuje odwiedzic dobrego lekarza i to nie jest zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 zawsze nawet latem zakladam opaskę z elastycznego bandaża. :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A nie lepiej założyć ocieplacze na kolana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Masc TRAUMEL - mi bardzo pomogla. Dostepna w aptekach bez recepty. P.S Przed urzyciem przeczytaj ulotke dolaczona do opakowania badz skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 35 zl ocieplacze KOBI - bardzo fajna sprawa ;)Nie majatek a zwroci sie za kilka lat gdy zaczna sie te "przewiania" odzywac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 prosze napiszcie swoje spostrzeżenia odnosnie tej dolegliwościtakie glupie pytanie :oops: : kiedy czuc przewiane kolano? czym to sie objawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 kiedy czuc przewiane kolano?gdy kolano boli czym to sie objawia?no bo boli !! kup masc, wygrzej kolano w nocy i bedzie git, ale ocieplacze to naprawde potrzebna rzecz, bo kolana trzeba chronic, ja narazie nie mam kasy ale jak jupie sobie jakiegos plastika to na bank kupie, bo kolana mam juz dosc zniszczone przez 5 lat profesjonalnych treningów judo, wiec dziekuje, kolana nawet wczoraj mi sie odezwały, ocieplacze albo strój, podzbieraj kasy bo to sie przyda napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Wystarzą zwykłe spodnie dżinsowe, ale jeśli chodzi o jazde na motocyklu to skórzane - mogą być bez ochraniaczy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Przejdzie,mlody jestes.Nasmaruj sobie zelka do stanow zapalnych-do nabycia w aptece 10-20-zl z 3-4 dni i minie,niedawno to mialam bo jechalam w cienkich spodniach w kwietniu ale przeszlo a jak boli to jakis nurofenik-tabletka i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Jeśli chodzi o kolano to po prochach i maściach przejdzie ale odezwie się za jakiś czas. Więc lepiej miec cos na kolanach. przecież zapytał jak radzic sobie z już przewianymi, tak więc maśc jest bardzo dobrym rozwiązaniem ;) niestety - tak jak piszesz, tylko na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 MłodyVFR napisał:kiedy czuc przewiane kolano? gdy kolano boli MłodyVFR napisał:czym to sie objawia? no bo boli !! niezle, czyli jak sie pindolne w kolano i bedzie bolec, to znaczy przewiane? ;) :mrgreen: MłodyVFR...przypomniał mi sie dowcip o Żabie, która przychodzi do lekarza. Lekarz sie pyta: -Co ci jest? -Coś mnie j*b..e w stawie.... Na to lekarz: -Może to rak?? To tak jeśli chodzi o zdiagnozowanie przewianego kolana. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 czyli jak sie pindolne w kolanonie no co ty !! nie zawsze ;) ale w sumie zawsze jak nas np boli miesien albo któryś ze stawów to smarujemy maścią, no chyba ze sie ....pindolneno to wtedy czasem zaraz przechodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 takie glupie pytanie :oops: : kiedy czuc przewiane kolano? czym to sie objawia? jeżeli będziesz miał przewiane kolano, to na pewno się o tym dowiesz:(Daje o sobie znac jak masz np wejsc po schodach,albo w chłodniejsze dni.Dlatego zawsze: odpowiedni strój albo nakolanniki (wyedytowane) PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi