Skocz do zawartości

Zlot "Widlak 2005" 24-26.06

renata
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cze

Bełem w sobotę . Impreza totalnie nietrafiona . Organizacja taka sobie a impreza w Zgierzu miała raczej charakter pokazania "dziwadeł" - motpocyklistów niż konkretny fun. Ludzie szybko się rozjechali na prywatne meet'y. Koszt w jazdu 60 zł na ośrodek , żednych dodatkowych gadżetów, koszulki , znaczki itp. Ogólnie atmosfera senna . Raczej spotkanie rodzinne chłopaków z Łodzi ( którzy się świetnie bawili) niż zlot ogólnokrajowy. PAŃSTWU ( jak zwracał się do nas spiker ) Organizatom polecam chwilę refleksji przed zorganiowaniem zlotu w przyszłym roku . Slyszałem ż epub Iron Horse jest OK , jakieś tego nie było widać.

Jednego czego nie żałuję to trasy . około 350 km - wsoaniała pogoda . Pozdrawiam

Fakt... rewelacja to to nie była... a to że większość ludzi zmyła się ze Zgierza dośc szybko, spowodowane było chyba:

a) właśnie średnią organizacją imprezy

B) było cholernie gorąca, a tam ani grama cienia (poza 2-ma drzewkami :D

c) nie wiem jak reszcie, ale mnie przy takiej pogodzie w głowie było tylko jedno: Jeździc, jeździć, jeździć! :mrgreen:

..a nie smażyć sie na placyku...

Rozwalił mnie "organizator" prowadzący próby sprawnościowe, który gdy jednemu z uczestników konkursu, z racji braku wprawy (o czym uprzedzał!) nie udało się wykonać manewrów skwitował to komentarzem, żeby ten poszedł lepiej poćwiczyć przed telewizorem z joystick'iem. Pewnie wydawało mu się to zabawne, ale dla mnie było po prostu chamskie.

Poza tym jak Łódź nie miała się najlepiej bawić skoro 90% luda było z Łodzi i okolic :-D

Ale zgadzam się z jednym - pogoda była super i warto było sie przejechać!

Pozdr.

Byłem tylko na pardzie w sobotę i w samym Zgierzu. W taki dzień, jak w sobotę powinny być tylko wycieczki po okolicy, a nie "patelnia" , nie wiem czy to była druga edycja czy były wcześniejsze ( po znaczkach w klapach kolegów widziłem, że był WIDLAK 2004) . Może to impreza rozwojowa :D .

Mam kilka zdjęć, zrobionych telefonikiem w sobotę. Jakość OK więc, komu je przesłać, żeby wszyscy mogli je zobaczyć tu na FORUM?.

Pozdrawiam