robak Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 tak sie powinno zrobic, zeby moto miało wiecej mocy. najlepiej kupic sportowa koncowke albo jakąs od crossa bo te samoróbki robione "na oko" są mniej efektywne (nie mylic ze słowem efektowne bo nie chodzi o wygląd) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 pozatym nie wiadomo jak się ma tłoczekPopieram, Nic Ci ie da odblokwoanie i tuning jak nie będziesz miał kopmresji a pierścienie nie trzymaja juz ciśnienia. Co do pustej końcówki to tak jak robak napisał musi byc przelotowa. Pusta cos tam da ale to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Może to będzie głupie pytanie... ale ta wata w przelotówce jest tylko po to żeby wyciszyć moto, czy jej brak także pogarsza troszke osiągi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Może to będzie głupie pytanie... ale ta wata w przelotówce jest tylko po to żeby wyciszyć moto, czy jej brak także pogarsza troszke osiągi? Jest przedewszytkim po to żeby wyciszyć. Co do osiągów to słyszałem 2 sprzeczne teorie jedna że z nia lepiej a druga że bez niej ale ja wole z wata bo ciszej jest i słychac te ładne dzyń dzyń z dyfuzora, Pozatym siąsziedzi esi emniej czepjają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Co do osiągów to słyszałem 2 sprzeczne teorie jedna że z nia lepiej a druga że bez niej No właśnie ja też i dlatego wolałem zapytać profesjonalistów :) A co do sąsiadów to i tak sie czepiają i policje wzywają ;) więc różnicy nie będzie... :P Wsadziłem nówke wate, zanitowałem i pomalowałem końcówke i niech już tak zostanie ;) Dzięki za odpowiedź :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Wsadziłem nówke wate, zanitowałem i pomalowałem końcówke i niech już tak zostanie Jak wkładasz wate to ona nie może być mocno upchana bo to psuje efekt tłumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Mocno upchana nie jest ;) Ale jak by była, to znaczy że niby moto było by głośniejsze? czy ja znowu czegoś nie zrozumiałem ? ;) Pzdr :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Dobrze zrozumiałes jak jest uchana bardzo mocno czli jak jest az twarda to wtedy traci swoje własciwości tłumiące. Nie wiem czemu tak jest ale tak jest i sam sie o tym przekonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 sorka za moze glupie pytanie ale nie znam sie.. jaka to wata powinna byc? zwykla kosmetyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 sorka za moze glupie pytanie ale nie znam sie.. jaka to wata powinna byc? zwykla kosmetyczna? nie no raczej nie ;) z tego co slyszalem to dobra jest do tego wata mineralna czy jakos tak sie to nazywa, ja mam wsadzone takie cos co sie domy ociepla :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja mam wate szklaną ;) przy zakładaniu trzeba uważać bo to ścierwo bardzo się do rąk wbija :? Ps Strzałek, dzięki za pomoc ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 no doba ;) tak tez myslalem... ;) a moze wiecie, jak i czy da sie podwyzszyc zawieszenie tylne w tym motorze? bo widzialem ze niektore stoja wyzej niz inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteFunk Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 nikt nie wiem jak to podwyzszyc? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 nikt nie wiem jak to podwyzszyc? Musisz kupić lub zrobić ksotke podwyżającą.W linku do mojej Dt znajdziesz tego foty http://www.bikepics.com/members/strzalek/92dt80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 czasami jest tak ze motor pod wlasnym ciezarem siada, bo sprezyna jest troche zuzyta, jak masz sruby od regulowania twardosci to utwardz wtedy moto bedzie stalo wyzej, bo nie obnizy sie pod wlasnym ciezarem ja w swojej Suzi takie cos zrobilem i moto stoi wyzej i lepiej tlumi teraz bo wtedy bylo za mieciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi