kristi_rx125 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Czy byłby ktoś chętny z okolic Sochaczewa (może i z dalszej odległości) na jakiś mały wypad enduro bądź wspólne lajtowe śmiganie po naszym torze? Proponowałbym najbliższy weekend w godzinach południowych, potem może jakiś browarek lub coś w tym stylu.Jeśli ktoś będzie za, proszę o kontakt na pw lub telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja planuje w sobotę 04.06 pojeździć na torze w Sochaczewie. Około 11.00 powinienem być. :banghead: Jest ktoś chętny do towarzystwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja planuje w sobotę 04.06 pojeździć na torze w Sochaczewie. Około 11.00 powinienem być. :banghead: Jest ktoś chętny do towarzystwa?? Jakby był transpoert z W-wy to chętnie ;) Inaczej nie mam jak.A tak BTW byłem wczoraj samochodem przejazdem i zajechałem na ten tor i musze powiedzieć, ze całkiem fajny jest, chociaż dziury już się porobiły (nie wiem co ile równają?) Moją uwage zwróciły te dwa zakręty przy samej szosie takie na stoku stromym, fajna sprawa musi być :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Moją uwage zwróciły te dwa zakręty przy samej szosie takie na stoku stromym' date=' fajna sprawa musi być :banghead:[/quote'] Leżałem na nich już kilka razy. Jak nie najedziesz dość szybko i się przechylisz gleba pewna ;) rzut okiem na tor: http://www.motox.com.pl/images/stories/tor...c-MX-04-002.jpghttp://www.motox.com.pl/images/stories/tor...c-MX-04-003.jpg W sobotę powinienem być, tylko jeśli będzie bardzo gorąco raczej w godzinach popołudniowych.Dajcie sms na mój numer (0-661990715) jak ktoś będzie na torze to wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja prawdopodobnie będe tam w niedziele, chociaż może jak mi sie uda to w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek001 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Zapraszam do Paprotni. Mamy nowy tor. Niedługo będą hopeczki. Na razie trasa, zakręty, bandy i trochę whoopsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi