Arecki Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Właśnie wróciłem z nurkowania w Czarnej Dąbrowie... zajebi***e było... no ale do rzeczy... Po drodze Gdynia - Bytów (ok 110 km) odwiedziłe wszystkie mniejsze i większe stacje bęzynowe i parę sklepów motoryzacyjnych (tych otwartych) I NIE UDAŁO MI SIĘ NIGDZIE KUPIĆ TEGO PIERD***NEGO ELEKTROLITU. WIĘC SPRAWDZCIE JESZCZE RAZ CZY TO ABY ELEKTROLIT TO CO WIDZIELIŚCIE. BO COŚ MI SIĘ WIERZYĆ NIE CHCE ŻE GO PRZEDE MNĄ CHOWAJĄ !!!! Sorry za słownictwo ale jestem zdesperowany, akumulator przejeżdza już jutro a ja nie mam co do niego wlać... chyba bede jeździł na suchym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 To jakas paranoja... :banghead: Czy to w ogóle jest możliwe :?: Wiem - w tym kraju wszystko jest możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Nie no faktem jest, że w Poznaniu na stacji trudno dostać elektrolit. Ale w sklepach motoryzacyjnych jest...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 U mnie stoi sterta butelek. Kupiłem dwie butle wody destylowanej i jedną (litr) elektrolitu. Kupujesz jak krem do rąk, bułki, ogórki kiszone...to znaczy bez przeszkód :banghead: Stacja Orlenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 NA stacjach Orlenu dostaniesz prawie wszystko ;) tylko benzyna dobrze ochrzcona jest w gliwicach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi