wojciechnowak Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 ...hamowalem moze 10 m przed nim...nie zebym sie czepial (czasem tego tak nie odbierz - prosze !) ale nie wychamowales ? z czterdziestki ? i co mnie zdziwko wzielo az takie obrazenia (i twoje i moto) przy tak malej predkosci ? k... chyba zaczne wolniej jedzic - Serio !!! ja tez nie wyhamowalem z 40 jak koles mi nagle drzwi otworzyl, zabraklo 2m, na szczescie tylko pokrywa kufra sie urwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Wspolczucie, Lunch, kuruj sie i zdzieraj z dziada ile sie da! Taka sytuacje, ze koles mnie wyprzedza, a potem zwalnia tez kilka razy mialem. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Nie pękaj :] do wesela się zagoii :banghead: a to był kolejny przykład że takim starym prykom powinni zabierać prawko :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 takim dziadkom powinni zabierac prawko i bryke i jeszcze publiczne wpie..dol.wracaj do zdrowia i składaj moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 sytuacja identyczna jak ze mną (15.04.2005) tyle że ja wpieprzyłem się centralnie -nawet prawie nie hamowałemszybkiego powrotu do zdrowia i konkretnej kasy z ubezpieczenia -ja na razie się z nimi troszke męczę Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macff Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 no nie wiem.. miales jakiegos koszmarnego pecha.. ja w tamtym roku mialem wypadek przy 100km/h i koziolkowalem po asfalcie dobre 15m, poza zlamanym kciukiem nic.. trzeba umiec padac moze.. a moze mialem mnostwo szczescia.. pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Bylem dzis u ortopedy i wykryl mi jakis krwiak nad kolanem, mam szyne gipsowa i 2 tygodnie zwolnienia. Zdazenie mialo miejsce na ulicy Mikolowskiej, a ta policjantka to ta o ktorej mowisz Browarny.Bylem dzis w PZU, ale nic nie zalatwilem, bo dowiedzialem sie, ze tam trzeba sie umawiac na wizyte na konkretyny dzien i godzine (paranoja) i jade tam w poniedzialek. Nie popuszcze im. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Chlopie teraz (jak wyzdrowiejesz) i bedziesz sie bral za ubezpieczenie, gdy przyjdzie do ogledzin strat odpal cos rzeczoznawacy i powiedz mu sam jakie masz straty :banghead:. Moj znajomy zostal pukniety w bok samochodu, troche sie powginal , ale ogolnie nic sie niestalo, kupil smirnofa :( i nagle okazaloeo ze samuchod ma krzywa rame(podluznice) i uszkodzony most :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 To jest zwykłe złodziejstwo o czym piszesz. My nie mówimy żeby kolega okradał PZU tylko żeby PZU nie okradło jego. A to jest różnica. Przez takich jak twój kolega są później problemy z odszkodowaniami. Jak on ich nie oszuka to oni jego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Jak on ich nie oszuka to oni jego :banghead: A PZU sobie to zrekompensuje zwiekszajac skladki i doradzajac tak przyczyniasz sie do okradania kazdego z nas przez PZU 8) Jakos ludzie ciagle mysla ze niszczac przystanek autobusowy zaszkodza komunikacji a nie sobie i innym ludziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 EHhhhh szkoda gadac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Panowie, spokojnie. Ja chce tyle ile mi sie nalezy. Bede mial ekspertyze z serwisu Suzuki, ile co kosztuje i ile mnie wyniesie naprawa, wiec przedstawie to w PZU po otrzymaniu kwoty odszkodowania. Jesli bedzie mnie to zadowalalo, ok, jesli nie, bede pisal odwolanie, chce tylkos woje zadoscuczynienie, nie che byc w plecy, bo robilem na moto cale zycie. Bede Was pytal w razie jakis watpliwosci. Uwazajcie na siebie, a szczegolnie na dziadkow za kierownica. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 nieciekawa sytuacja, kuruj sie szybciutko i wracaj na droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 mialem podobna sytuacje, myslal ze zdazy... Odsylam do:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=26807 Powiesic za jaja tych rzekomo "myslacych". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 28 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Pytanie odnosnie kasku i kombinezonu. No wlasnie nie mam rachunkow na kask ani na kombinezon, buty zreszta tez zeszlifowalem, czy mam te rzeczy poprostu przedstawic rzeczoznawcy jak bedzie ogladal motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi