Klaus Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 witam tinę sąsiadka przez miedzę. Panie starszy czy może w sobotę do lubska niedaleko zielonej góry się pan wybiera.Ja chyba wyskoczę na sobotę jedynie - i to bez alkoholu i pieczonego mięcha.Jeszcze mi się odija wódą zagryzaną karkówką. Tak przy okazji w tym całym Lubsku jest w tym samym terminie impreza jakaś wiejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragmar Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Witam wszystkich.Byłem na zlocie od piątku do soboty i jestem bardzo mile zaskoczony. Nigdy nie byłem w Lubaszu więc nie mam porównania, ale to co zastałem w Drawsku przerosło moje oczekiwania. V2 Poznań zaskoczył mnie profesjonalizmem przygotowania imprezy pod względem oprawy artystycznej jak i bezpieczeństwa i porządku na terenie samego zlotowiska i w centrum Drawska. Świetna muzyka, przyjazna atmosfera i dobrze przygotowany teren łącznie z zapleczem sanitarnym. Naprawdę warto i jechać i płacić. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja też byłem i jak dla mnie to była bomba!!!. lubie zloty organizowane przez V2. niezła zabawa, szkoda tylko że przyjechałem za pózno i na umówione piwko pod namiotem sie nie stawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi