Terror Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Nadiq, jak mówiłem, udało mi sie przyjechac dopiero ok. 15-16 ale i tak było fajnie. To akurat nie o Twojego bandziora chodziło, ale dobrze że i tak byłeś :-DOj, sammy, dopsz o tym wiem, bo przeciez Ty mnie o tym DD poinformowałeś ;) ale tak się chciałem podpiąć dla jaja :P ___________TrrB12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DORKA Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 To i ja podziękuję Bartoszowi za fantastyczną niedzielę.... o mały włos a spóżniłabym się na pociąg powrotny do Kraka :mrgreen: z niecierpliwością czekam na powtórkę - lato się dopiero zaczyna ;) może tym razem w innym DD? Bartosz - serdeczne dzięki raz jeszcze za organizację :!: A innym - serdeczne dzięki za miłą atmosfrę :mrgreen: Pzdr Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 nie ma za co 8) takie pytanko mam:)na miejscu zbiorki pod CHB ktos sie strasznie zdziwil moim wygladem :P czy ten ktos moglby sie przyznac kim byl i powtorzyc to jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Jak obiecywałem tak zrobiłem, filmik z licytacji do pobrania:http://bramson.dyndns.org/index.php?option...er&filecatid=36 Kompresja VIDEO: XViDKompresja AUDIO: Mpeg Layer 3Tak więc powinno u wszystkich działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 nie no prosze sie przyznac :P ja nie bede bil smial sieno dobra troche posmieje sie bo mnie to rozsmieszylo w tamtym momencie ale juz dokladnie nie pamietam jak to brzmialo i chcialbym to uwiecznic dla potomnych :mrgreen: pozdrawiam i prosze sie nie wstydzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 O ile mi wiadomo powiedział to Kamils ale pewny nie jestem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 O ile mi wiadomo powiedział to Kamils ale pewny nie jestem :-D to jednak nie ja, okazuje sie, ze inna bajka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 A w ogóle oco chodzi?? bo ja nie w temacie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 ktos sie strasznie zdziwil moim wygladem zewnetrzynym ;) ze ja nie wygladamjakbym mial zaraz na studia sie wybieracze spodziewal sie zupelnie innej osoby na moim miejscu :-D costam jeszcze ale nie pamietam i dlatego prosze o przyznanie sie tego osobnika :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 z opoznieniem sie zglaszam, bo widze, ze zostalem wyrwany do odpowiedzi. otoz Bartoszu to bylem ja, ktory byl zaskoczony twym wygladem. mam nadzieje, ze nie chowasz urazy o ma slowa, ktore wypowiedzialem w jak najlepszej wierze. mylic sie jest ludzka rzecza. impreze zorganizowales pierwsza klasa - tym wiekszy szacunek z mej skromnej strony, ze dla dzieciakow. pozdro. [ Dodano: 16-06-2005, 16:15 ]ps. xj jest '94. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 mnie nie przepraszaj. ja przepros. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi