Wazzabii Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 No ba. Bo to HM. Niedługo porównam go z Betą RR która będzie smigać moja dziewczyna chetnie bym zobaczyl zdjecie motorku najlepiej z dziewczyna bo mi sie wiezyc nie chce ze panienki tez jezdza na takich motocyklach na zawodach w Wiecborku widzialem panienki w strojach jezdzily na 50ccm ale te pierdzioszki to pierdza a nie jada wiec to sie nie liczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Beta też jest 50ccm ale może założymy cylinder 70.Co do fotek dziewczyn na motocyklau terenowym to 4umowa Natha przecież miała kxa 85 a teraz yz 125 jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 na zawodach w Wiecborku widzialem panienki w strojach jezdzily na 50ccm ale te pierdzioszki to pierdza a nie jada wiec to sie nie liczy te "panienki" na tych "pierdzioszkach" spokojnie by cie objechały i większość osób na tym forum które myślą że dziewczyny nie potrafią jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 2 panienki jadą w tym roku w enduro w kalsie 50 a Anna Pawałoska startowała w MP enduro i motocrosu i dawała sobie całkiem niezle rade. W tamtym roku na MP w Olsztnie na Quadach zwyciężya dziewczyna.Te dziewczyny s atrenowane przez znakomitych byłych i obecnych zawodników i naprawde mają pojęcie o jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Strzalku tylko dziewczyny pogratulowac ;) . A czemu akutar Beta a nie HM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A czemu akutar Beta a nie HM??a znajdziesz tanio HMa :?: ;) Beta akurat była po okazyjnej cenie i do zrobienia jest silnik a mi to akurat bardzo pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 a znajdziesz tanio HMa Hehehe ja nawet drogo nie znajde ;) . Beta akurat była po okazyjnej cenie i do zrobienia jest silnik a mi to akurat bardzo pasuje.A zdradzilbys ile czy to tajemnica? :roll: Widze ze ostatnio same dobre interesy robisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Hehehe ja nawet drogo nie znajde . Mowisz masz drogi ale... ;) http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_o...9551eb9a643b50f ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A zdradzilbys ile czy to tajemnica?Drogo nie było. ;) Widze ze ostatnio same dobre interesy robisz Mnie tez sie to podoba bo przy okazji moge sobie fajnymi bzykami posmigac. Oczywiście robie je tak żeby ktoś po kupnie był zadowolony i nie musiał juz nic kasy wkładać a nie tylko aby sprzedać. Wystarczy że bym jeden motocykl w kiepskim stanie sprzedał i to ukrył to już by nikt odemnie nic nie kupił. A dobre interesy to mam dopiero zamiar robic tylko musze troche kasy pozbierać. Mowisz masz drogi ale... http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_o...9551eb9a643b50f On nie jest drogi tylko dużo kosztuje. Za ten motocykl to akurat nie jest wysoka cena bo ta maszynka jest przygotowana do zdobywania dopbrych miejsc w MP.Wydech ma jak mój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Mnie tez sie to podoba bo przy okazji moge sobie fajnymi bzykami posmigac. Oczywiście robie je tak żeby ktoś po kupnie był zadowolony i nie musiał juz nic kasy wkładać a nie tylko aby sprzedać. Wystarczy że bym jeden motocykl w kiepskim stanie sprzedał i to ukrył to już by nikt odemnie nic nie kupił. A dobre interesy to mam dopiero zamiar robic tylko musze troche kasy pozbierać. A jaka kwote planujesz wziac za swojego HM-a? Bo z tego co wiem za jakis czas planujesz zmienic koze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A jaka kwote planujesz wziac za swojego HM-a? Bo z tego co wiem za jakis czas planujesz zmienic koze Hm narazie zostaje bo za fajny jest żeby go sprzeda, ale jak mnie przycisnie to sie zobczy, w każdym bądz razie miałem juz propzycje za 5tyś i powiedziałem zeby jescze 500zł dozucił to mu sprzedam. Jak zostanie to z noym korbowodem i cała okleina blckbirda i poszyciem siedzenia bedzie włąsnie za jakies 5,5tyś. Ale to za jakiś czas ;) Beta będzie troche tańsza mimo że to 2000 rok ale ona jest supermoto niestety a wyglada zajefajnie i do tego mam jescze druga okeline do niej. Do tego silnik będzie po kapitalce amoże nawet po tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz. Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 witamA sprzedałbyś te drugie okleiny do bety,bo w mojej ktoś pożdzierał i troche słabo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mi kilka nakljek odchodzi albo sa poniszczone ale zaostanie jescze kilka bo w sumie mam jakies 1,5 kompletu i jak juz wszytko zrobie na cacy to reszte moge sprzedać. Te na bak na 99% zostaną wiec jakby co to sie odezwe na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz. Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 JA MAM BETE ENDURO I NIEWIEM CZY BY PASOWALY, BO TY MASZ SUPERMOTO,A JESZCZE JAK BYŚ MIAŁ TO NA TYLNI BŁOTNIK,A CENA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 JA MAM BETE ENDURO I NIEWIEM CZY BY PASOWALY' date=' BO TY MASZ SUPERMOTO,A JESZCZE JAK BYŚ MIAŁ TO NA TYLNI BŁOTNIK,A CENA?????[/quote']Beta Enduro i supermoto rózni sie tylko kołami i wachaczem. O sprzedazy i cenie pomyśle dopiero jak swoja wykleje poaztym takie sprawy załatwia sie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi