bondowski Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam.Zastanawiam się jaką wartość średnią przebiegu na rok należy założyć przy kupnie sprzętu. Przeglądam różne oferty i dla motoru np z roku 2003 przebieg waha się między 4k-6k do 18k. Czy można w jakiś sposób zweryfikować stan licznika np. po zużyciu części?Prosiłbym o radydzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Przyjmuje się, że średnio dużo jeżdżący motocyklista pokonuje w sezonie ok. 10.000-12.000 km; wytrawni turyści nawijąją na koła nawet i 30.000 kaemów rocznie, ale ci stanowią mniejszość. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 generalnie jak ja patrze po swoch znajomych to srednio wychodzi jakies 8-12 kkm/sezon Ale zdazaja sie tez wyjatki, na co przykladem jestem ja i moje moto ma na liczniku 6 kkm a jest z 2001 roku ;) No ale to wypadek przy pracy, w tym sezonie postaram sie poprawic :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 moto ma na liczniku 6 kkm a jest z 2001 roku przez takich jak Ty ludzie robia sie podejrzliwi!!! :twisted: hahahaha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi