PGR Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 50 pln za jedną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Za zebatki zapłaciłem w Intercarsie 50 pln. Za obie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 A co powiecie o lancuchach YBN?Po uzyciu moich kontaktow redaktorskich dostalem takie propozycje:zebatki?? (104zl) + lancuch YBN = 304 zlzebatki JT + łancuch DID = 484 zl W sumie maszyne traktuje typowo turystycznie, bez specjalnego katowania. DID kusi jakoscia, ale jak dolicze serwis na zmiane napedu to wyjdzie mi dobre 550zl 8O . Ktos jezdzil na YBN? - jaki przebieg to wytrzyma i jaka ma tendencje do rozciagania? Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Apacz jakim moto latasz leśli można wiedzieć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Gpz 500 97'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 lancuchy DID i zebatki SUNSTARA podobno najlepsze.YBN troche tansze ale na tym to nie ma co oszczedzac,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 YBN ! Jak chcesz to dam Ci namiary gdzie maja bardzo tanio te lanuchy i ogolnie zabatki tez. Ja u nich zamawialem. W larsonie innych sklepach wychodzilo mi ok 190zl za wszystko a zaplacilem 131zl + ich koszta przesylki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Hejo Dajcie jakieś "sznurki" do handlujących dobrymi łańcuchamipzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 ja mam ybn ale jeszcze nie wiem jak z jakoscią narazie przejeżdziłem 10tys i jest ok. wyciągnięty mniej więcej do połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi