Thomaszek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wreszcie trzeba zrobic karte... Jutro zdaje teorie i praktyke ;). Nie chcieli mi podbic za friko :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Co mi zrobi policja jak mnie zBapie bez opBaconego ubezpieczenia OC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 zalezy jeszcze na czym cie zlapie , jesli bedzie to jakis motorower typu pierdolot to raczej nic ci nie zrobi bo tym wielu szkod nie narobisz , ale to naprawde roznie bywa ,wszystko zalezy od policjanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPIK Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 mam jawke 50 mustang mam ja zarejestrowana ale OC mi sie skonczyBo i nie wiem czy oplacac czy nie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Lepiej oplac... Po co miec problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 jak ja zdawałem to kumple po zdaniu chciał zaszaleć sie na simplu i wjechał do nauczyciela.... :-D ps.Karta jest nie potrzebna. Glina ją i tak nie sprawdza.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ps.Karta jest nie potrzebna. Glina ją i tak nie sprawdza.... 8) no jak to nie. U nas sprawdzaja 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja sam ogolnie nie mam karty :cry: w sumie mi niepotrzebna :P no ale bylem jak zdawali kiedys w gim pare lat temu i byla tam taka koleska na motorynce jedna chyba przyjechala tym moto a inne dziewczyny zdawaly ale byl ubaw jedna zaczela gazowac wrzycila 1 i ja poniosla moorynka momentalnie szla na jednym kole :-D a ona zamiast go poscic trzymala sie nie go w momencie szrpniecia poleciala do tylu i dala jeszcze wiecej gazu jakies 100m jechala na 1 kole cale kolana zdarla :-x moze to troche trgiczne no ale smiesznie wygladalo a jecze daka paniusia przyjechala na skuterku wszystko zaliczyla i jak cchiala juz zaterzymac motor to nie umiala jechala w ludzi 2 ja zdarzylo chwycic a skuterek padl :-) zeby nie wiedziec gdzie jest hamulec to naprawde szkoda gadac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe unas koels od techniki zrobil tescik:) banalny. potem zrobil na bosiku szkolnym osemke i inne przeszkody ale tez banalne ze kazdy kto mial choc troszke pojecia o jezdzie zdal bez problemu. w sumie kazdy przyjechal na swoim sprzecie ja mialem simka skutera i zdalem na raz. Inne zfaniaki co robili z siebie niewiadomo kogo podchodzili do jazdy z 3 razy i niewszsyscy zdali. Ogulemto nic sie nienauczylem na tym tescie itd ale bylo smiesznie noi karta jest:D co Ciekawe mialem takie szczescie ze tydzien po wyadaniu karty( wbiciu pieczatki na karcie rowerowej) :-) walnenli wemnie pijane palanty nierejestrowanym maluchem... Ich wina byla w 100% ale jak bym niemial karty to kto wie... ale 3 tyg w szpitalu podczas wakacji niebyly warte nawe odszkodowania.. ale to juz inna historia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi